Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

vanlig og intim barbering


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Lurer på en del ting jeg, spess om barbering. Så da starter vi på fronten, bryst, Hvordan skal detta se ut ? gjerne bilder. Utrolig usikker, og hva med magen ? Og evt hvordan kan man trimme detta ?

 

Hva med armer da? Hvordan skal de se ut? Klarer ikke å danne meg bilde, høvel eller saks? hvor langt?

 

Så har vi kommet ned til pung og bein. Hvordan skal pungen se ut, helt glattbarbert penis og baller? eller litt hår på toppen? Vet ikke helt hvordan jeg kan få forklaring på detta jeg :p På baller prøver jeg med litt hår på toppen og shaver resten (dvs, delen nærmest magen)

 

Da er vi vell på baksiden da? Okei, hva gjør vi med ryggen? hvor hårete skal den være da ? noen bilder? og hvordan kan jeg barbere/trimme den? Tenkte mangrooover + nose hair trimmer, (nose hair og ear hair trimmeren, til øra og nesa..) og hva gjør dere med området rundt anus og hele rumpa? klarer rumpa så å si helt, men ikke rundt anus..

 

Postet av anonym: ea87ded3620415c5e5ec6c63ebcd8f19

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og gjerne må det kunnes kjøpes litt diskret, er 16 år og bor hos foreldra mine så akk det der er jeg usikker.

 

Hvor man kan få tak i kondomer (jaja OT) gratis er også kjekt å vite, vet at det er noe ala helse søster i byen (dog usikker) og føler at det blir litt feil/kleint å gå ditt bare for å ta en håndfull med kondomer...

 

 

Postet av anonym: ea87ded3620415c5e5ec6c63ebcd8f19

Lenke til kommentar

Ja, men hva er det almenne synet hos jenter lurer jeg mest på? kan vell velge å være en hårete gorilla, men hvor mange jenter (og venner...) får jeg da? 0 ....

 

Angående kondomer, jeg er 16 år, så vet ikke om de er så trange da.. Men 2 ting, hvor lenge varer en kondom (dvs går den ut på dato? altså gummien blir ødelagt e.l) og nr 2. hvor kan jeg gjemme kondomene og evt kaste de? Usikker på om det holder å gjemme i lommebok da moren min kan være "snill" om jeg skal kjøpe meg noen klær og gi meg litt penger (vanligvis på 2-300 kr)

 

Postet av anonym: ea87ded3620415c5e5ec6c63ebcd8f19

Lenke til kommentar

Etter det jeg har hørt så liker de fleste jenter en mellomting mellom helt glattbarbert og full skog. :p (nedentil altså, vet ikke hvordan det er med resten av kroppen egentlig..)

 

 

Det står vel utløpsdato på hver kondompakke hvis jeg ikke husker feil. Anbefaler ikke å ha de i lommeboka i mer enn 2-3 uker da varmen fra kroppen din kan ødelegge kondomene og det kan føre til at de sprekker lettere osv.

 

Du kan jo låse de inn et sted. I et pengeskrin f.eks.

 

Man kaster de i søpla...

Lenke til kommentar

Det er ikke å anbefale å glattbarbere seg på intime områder for det klør noe jævlig, (voksing er bedre, selv om det er lurt å klippe det litt først).

 

Men som sagt tidligere så er jenter veldig forskjellige, men de fleste har ikke noe imot normalt hårete menn, selv om noen ser på det som uhygienisk. Jenter som du kommer langt nok med til at du tar av deg underbuksene pleier ikke å ombestemme seg fordi du har busk, og en busk over hjelper for klitoris-stimulering under samleie i missionærstilling, (her jeg erfart)....

 

men det viktigste er hva du trives med, for det er til syvende og sist du som skal se deg naken MYE mer enn dam-a/ene ;) (eller dudsa men det virkier ikke somom du er gay/bi :p )

 

-frank

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Sorry for å ikke ha svart noe mer. Men ser fortsett etter noe legg trimmer, skulle helst hatt under 1 k lappen, er slikt at jeg ikke ønsker å shave alt men eller å trimme dem. Noe som vet om noe?

 

Saks og kam. Du finner virkelig ikke mye under 100 kr.

 

Redigert: Huff :p Vet jo at 1 k = 1000 - leste visst feil :blush:

Endret av ktmore
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hårete menn er ikke fult så hot, spesielt ikke hår på brystet eller ryggen! Under armene og på beina skal det jo være. "Veiviser" syns jeg er utrolig hot!

 

Ellers tenker jeg ikke så mye over hvor det er hår eller ikke, ikke fult så digg med en hel skog der nede, så å trimme den er jo en tanke.

 

Men det varierer jo fra person til person :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...