Gå til innhold

Rådyr sjokolade


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis prisene øker hver gang lønna øker, hva er da vitsen med å sette opp lønna? lol

 

Lønningene øker i snitt mer enn prisene. Dessuten er det bare i den isolerte sektoren prisene øker. Ingen gidder å fly til utlandet for å kjøpe sjokolade, derfor kan dagligvarebutikkene slippe unna med å øke prisene. Kakaoprisene og momsen har som nevnt steget, og etter hvert som vi oppdager mer olje stiger lønningene og etterspørselen etter arbeidere i oljesektoren. Dermed må dagligvarehandelen også øke lønningene for at noen skal gidde å jobbe for dem istedenfor på en oljerigg. Alt dette er en del av den økonomiske veksten vi opplever her i landet. En annen ting er at inflasjonen skal presse folk til å bruke penger for at veksten skal holde seg stabil.

 

Den delen av næringslivet som ikke hører til den isolerte sektoren blir ikke påvirket like mye. Du kan for eksempel handle filmer, musikk og klær fra utlandet på nettet til tilnærmet samme pris som her i Norge.

Lenke til kommentar

Kjøp heller 70% eller noe lignende, så klarer du deg med mye mindre sjokolade, og det også mindre sukker i den, noe som er bra for vekta.

Ikke rart da, det smaker jo ikke godt...

 

Det er i stor grad en vanesak. I Norge selges stort sett kulørte ihjelkokte sukkerplater med sjokoladesmak tilsatt hvit kugalskap.

 

Vil du smake virkelig god sjokolade, så prøv dem fra Mulu.

http://www.muluchocolate.co.uk/

 

Min personlige favoritt er den med nibs.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...