Ekinorak Skrevet 23. februar 2012 Del Skrevet 23. februar 2012 Kjøpte meg noe kjøtt på et polsk supermarked. Men har aboslutt ingen anelse om hva jeg kjøpte. Noen som vet hvilket kjøtt dette er, og ikke minst hva det kan brukes til? Lenke til kommentar
Mr. Lurk Skrevet 23. februar 2012 Del Skrevet 23. februar 2012 (endret) Beef Silverside Endret 23. februar 2012 av Wizzlee 1 Lenke til kommentar
Ekinorak Skrevet 23. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 23. februar 2012 (endret) Vil dette duge til f.eks biffsnadder? Og hva kaller vi dette kjøttet i norge? Endret 23. februar 2012 av Ekinorak Lenke til kommentar
democomputer Skrevet 23. februar 2012 Del Skrevet 23. februar 2012 Silverside, eller rump round, er flatbiff på norsk. Ikke den mørste, men kan greit brukes til biffstrimler. K 2 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå