hkl Skrevet 20. februar 2012 Del Skrevet 20. februar 2012 Har masse rester av okse og svinekjøtt i små terninger. Kjøttet er allerede stekt men må bruke bitene til noe middag, men er gått tom for idéer. Har allerede laget gryterett, frikassé, pasta og tomatsaus. Forslag?? Har det aller meste av råvarer tilgjengelig. Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119 Skrevet 20. februar 2012 Del Skrevet 20. februar 2012 Vi lager endel middager hvor vi blander frosne grønnsaksblandinger med ris og strimlet kjøtt i en felles gryte. Blir ganske bra. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå