Gå til innhold

Samsungs Smart TV blokkeres


Anbefalte innlegg

Haha. KT har et STORT problem, og vil miste masse kunder pga dette. (Heldigvis).

Akkurat som når Telenor introduserte ISDN, og jeg spurte Telenor-kurslederen på en konferanse i Stavanger om Telenor hadde nok serverkapasitet til å håndtere all denne datatrafikken de så gjerne ville ha brukerne til å kjøpe. Han forsto ikke hva jeg snakket om engang. Mye vil ha mer, men å gjøre investeringer som gagner forbrukerne (og leverandørene) er visst veldig vanskelig hos Telenor, da blir jo ikke overskuddet på så mange milliarder som det kunne blitt.... Snakk om å tenke kortsiktig.... :-|

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes allerede norske ISP-er som gjør dette. Mindre lokale leverandører har gjerne ikke gode nok peering-avtaler med større ISP-er som gjør at de ikke har råd til fri trafikk med marginene de får av konkurransedyktige priser, og velger derfor å strupe trafikk fra tjenester som bruker mye båndbredde.

 

Og "de større ISP'ene" er vel oftest Telenor? :-|

oO

Lenke til kommentar

Jeg har stabilt over 60 Mbit/s med dem og 2 ms latency til Seoul.

Er 51 ms latency dårlig (Nextgentel) ??

Det er vel helt vanlig latency for DSL til tjenester innen Europa. Poenget mitt var at det ser ut som om mange prøver å svartmale KT i denne tråden, mens det de leverer av internett er bedre enn det aller meste du finner i både Norge og Korea. Det kan godt hende at de hadde mindre gode hensikter når de sperret Smart TVene fra nettet sitt, men de fleste kommentarene i denne tråden viser stor mangel på forståelse av situasjonen.

 

Eller om det ikke finnes gode multi-cast implementasjoner kunne man prøvd å få til caching av slik utbredt streaming i et CDN. 3-10 Tbps fordelt over 150-500k husstander trenger ikke være et problem om mesteparten kan caches distribuert nære der det konsumeres.

Du har et bra poeng. Jeg kan desverre alt for lite om multicasting til å si om dette er noe som enkelt kan løse problemet deres, men det virker jo som en naturlig retning. Men hvis mye av det som går over Smart TV er VOD kan det være utfordrene.

 

Koreanske myndigheter kom raskt på banen for å få igang en løsning, og det ser ut som om det fort ble et kompromiss mellom KT og Samsung:

http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204883304577222731714374976.html

Endret av UknowsI
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...