Laffe Skrevet 13. februar 2012 Del Skrevet 13. februar 2012 Hei. Jeg tenkte jeg skulle lageovnbakt ørret, hvor jeg helte litt olivenolje over med div. Grønnsaker. Hvordan blir den fisken? Eller er det bedre å ha den i folje Lenke til kommentar
untouch4ble Skrevet 13. februar 2012 Del Skrevet 13. februar 2012 Blir bra det, men ikke hell over for mye olje, smør(ekte) er også et godt alternativ. Vil anbefale aluminumsfolie da det er nesten umulig å få tørr fisk i folie. Lenke til kommentar
jaakervik Skrevet 13. februar 2012 Del Skrevet 13. februar 2012 Godt med smør og folie er det jeg pleier og bruke. gjerne litt rømme og mye løk, gulerøttet og andre grønnsaker jeg liker (bør tåle varme godt). Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 13. februar 2012 Del Skrevet 13. februar 2012 Stek den kortere? Baking i ovnen er ikke spesielt gunstig så sant man ikke har en stor fisk. Du vil bli overrasket over hvor lite steking fisk faktisk trenger. Når man kan dytte flakene fra hverandre er fisken ferdig (selv om beina er rosa, det gjør ingenting). Lenke til kommentar
jaakervik Skrevet 14. februar 2012 Del Skrevet 14. februar 2012 Riktig som ahpadt sier, små fisk er dårlig egenet til baking, men om du skulle få en storing er det best og bake (min mening) Det verste er folk som steker i stykker fisken, den blir både tørr og mister smaken. vær forsiktig det er ikke mye som skiller mellom tørr smakløs fisk, og perfekt saftig ørret. Slenger med ett ekelt men godt tips: stek fisken (ikke for mye) legg rømme og rødløk på flatbrødet. ikke vær gjerrig, skjær tynne fine skiver av fisken og legg på toppen. Enkelt men super godt! Lenke til kommentar
democomputer Skrevet 14. februar 2012 Del Skrevet 14. februar 2012 Støtter forsiktighet ved fisketilberedning. Bruk gjerne steketermometer også, de fleste fiskeslag er ferdig på 50grader, alt etter smak. Laks/ørret enda tidligere. For å minske sjansen for at albumen kommer ut av fisken (det hvite som legger seg utenpå) og øke saftigheten kan du legge fisken en halvtime i 10% saltlake i kjøleskapet før du steker fisken. Husk da å være forsiktig med salt (også saltet smør). K Lenke til kommentar
suitsyou Skrevet 19. februar 2012 Del Skrevet 19. februar 2012 Gå inn på: www.storfiskern.no det er riktig side for deg Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå