Gå til innhold

sammenleggbare head-phones til ca600


Anbefalte innlegg

jeg gjør det enkelt og fyller inn i malen :)

 

 

Budsjett: ca 600 kr kan gå litt over

 

Størelse: Bør være mulig å ta med seg, helst sammenleggbare til en viss grad. så lenge de kan legges sammen må de gjerne være "over-ear"

 

Type: de bør absolutt være lukkede, skal bruke de i studie-miljø og på tbane osv...

 

Bruksområde: Skal brukes til musikk

 

Tillegsinfo: 3.5 mm plugg, må kunne drives av mobil/ipod. Jeg hører på veldig variert musikk, så jeg vet ikke hva man skal gå utifra her...

 

vil ikek ah alt for dominerende bass, men viktig med fylde i lydbildet.

 

I dag har jeg AKG k518 som jeg egentlig ikke er spesielt fornøyd med. vonde å ha på i lengden). Med de har absolutt jobben(til den prisen) frem til de gikk i stykker her om dagen. var fornøyd med isolasjonen.

 

 

Kan som sagt gå litt opp i pris fra 600, jeg går bare betydelig opp i pris dersom det gir ett kraftig byks i "bang for the buck"

 

Håper noen kan hjelpe. Bor i oslo, så hvis det kommer noen forslag kan jeg jo stikke innom hifiklubben eller en annen hifikjede og teste.

Endret av Snobjorn
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

AKG K450 må da være et passende valg. Fås til ca. 600 fra f.eks. Dustin, evt. hakket billigere når Multicom får de inn igjen.

http://www.prisjakt.no/product.php?p=344553

 

Godt med "trøkk" i lyden, isolerer relativt godt og fint brukbare til langt de fleste typer musikk. Merk likevel at lyden er ganske "mørk", noe som fort blir smak og behag. Synes likevel at de fungerer godt med langt de fleste musikktyper, alt fra hip-hop til sortmetall. Elektronisk musikk er kanskje det som høres aller best ut, selv om det neppe er århundrets valg for absolutte hi-fi-entusiaster, personlig ser jeg på K450 som det beste kompromisset i.f.t. størrelse, lydkvalitet og pris.

 

Legges sammen omtrent på samme måte som K518. Langt mer behagelige enn sistnevnte i lengden.

Noe mindre størrelse, men erfaringsmessig noe mer solide. Omtrent på samme nivå som K518 lydmessig. Kan prøves i en del Spaceworld-butikker, i hvertfall den som er på Storo, samt Soundgarden (har i hvertfall sett de utstilt på den ved Rockefeller).

Endret av AiKi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...