Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Akutthjelp! HASTER


Anbefalte innlegg

Det er en blond dame fra jobben som insisterer på å komme med sushi til den influensasyke skrotten min i kveld. Dette selv om alle andre jobbkollegaer har planlagt tapasspising kl 20:30. Hun har god personlighet, er objektivt søt, men jeg har ikke klart å bestemme meg for om jeg vil ha et forhold til henne, da jeg runker til MILF bilder, og ikke facebook-bildene hennes. Hun har sagt rett ut at hun er halvveis interessert i meg, mens jeg bare har kødda med henne på alle mulige måter og sagt at hun er for ung for meg, jeg vil heller se bilder av morra hennes. (Ja, jeg sa det!! Jeg er helt fucka i huet, jeg veit det). Så spm er, hvordan kan jeg avverge å bestemme meg i løpet av 1 time om jeg har lyst til å satse på denne dama, så jeg rekker å vaske hele leiligheten inklusive dassen, kjøleskapet, komfyren og vinduer? :(

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dame fra jobben? Uheldig.

Dame som ser deg og hjemmet ditt første gang når du er syk? Uheldig.

Hvis du stresser for å vaske: Du blir enten sykere eller du blir gretten. Begge deler er uheldig.

Du virker ikke som en som har lyst på et veldig langvarig forhold med trofasthet, derfor bør du ligge unna damer fra jobben. Derfor; du har forlatt leiligheten din når hun skal komme innom med sushien :thumbup:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Okay, da kommer hun. Nå må jeg vaske. 6 timer på meg, go go go. Sa jeg bestiller pizza, men hun får fikse snop, for det er jo helt skrapa her etter å ha vært sjuk.

 

Jeg har ikke kommet lenger enn de første kapitlene av Mystery Method, så jeg aner ikke hvordan jeg kan fake at jeg er kul, spennende og interessant når vi ikke er på jobb. Jeg har på følelsen at dette kommer til å bli så jævlig FAIL.

 

Hvis noen kan beskrive i korte trekk hvordan jeg skal gå fram for å være hyggelig, ikke kjedelig, og ha en fin kveld med denne dama, så er jeg takknemmelig. Hvis noen også kan fortelle meg om jeg bør ta initiativ til puling i kveld, og hvordan jeg skal begynne å berøre henne, så kan ting kanskje bedres litt.

 

Derfor; du har forlatt leiligheten din når hun skal komme innom med sushien

:tease:

Lenke til kommentar

Bare hør på det hun har å si og få henne til å "bevise" for deg at hun er god nok for deg. Da virker du automatisk interessant. Hør på hva hun har å si og følg øyekontakt. Prøv å skap god rapport med henne ved å speile henne. Snakk i samme stemmeleie som henne (ikke høyere eller lavere enn henne). Alt dette gjør at hun (underbevisstheten) syntes du er hyggelig og hun kommer til å ha en fin kveld.

 

Og seff skal du ta initiativet till litt puling :) Bare begynn å berør henne med en gang hun kommer (altså gi henne en klem eller no) Og bare eskaler eskaler eskaler.

Lenke til kommentar

Hva slags film lønner det seg å se? (Jeg vet at spm er håpløse.) Hun liker ikke sci-fi, og jeg tipper det er greit å unngå sånne american-pie greier, og altfor tunge drama. Kanskje OK å unngå filmer hvor talen er kjapp, om jeg ikke har tekst. Romantiske komedier er kanskje for obvious? Pineapple express?

Endret av Nihilist1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...