Gå til innhold

Raskere Eden-prosessor fra VIA


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jepp. Jeg kjøpte et EPIA M hovedkort med 1 GHz VIA C3-2 Nehemiah her om dagen. Akkurat den cpuen er ikke vifteløs, men viften som sitter på er bitteliten og prkatisk talt lydløs. Hvis det kommer en EDEN-utgave av den prosessoren (vifteløs, mao), så blir det ratt nytt hovedkort på meg. Men jeg skal sitte litt på gjerdet for å se om det kommer enda bedre hovedkort etter hvert. For mer om mini-itx hovedkort kan man jo gå på www.mini-itx.com

 

Edit: Hehe. Førstes nå leser jeg artikkelen og jeg ser jo at den urlen nevnes et par ganger. Men det kan jo hende at det er noen som leser dette som ikke har lest artikkelen :wink:

Lenke til kommentar

Kan bli morsomt å se hva man kan mekke av små PC'er basert på ITX med disse prosessorene da! Blir spennende å se bechmarks - hadde jo vært kult om de har klart å lage en virkelig effektiv arkitektur som det AMD på sett og vis har klart, slik at MHz på en måte "lyver" litt i positiv forstand. Uansett om den ikke yter til bruk i tunge arbeidsstasjoner og gamer PC'er, vil den sikekrt være ypperlig i tynne klienter!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...