Gå til innhold

Final Fantasy XIII-2 tråden


Tabris

Anbefalte innlegg

Vel, kverka nettopp Omega med totalt level på ca 380. Tok ganske lang tid (20 minutter, target tid er 8), men her fikk jeg heller ikke mye bruk for syn og sab :p. Jeg satt på SEN SEN MED mesteparten av tiden, og ventet bare på at den skulle bruke Wave Cannon hvor den automatisk gikk i stagger. Deretter brukte jeg Tri-Disaster paradigme for å bygge litt ekstra stagger kjapt, og brukge så Cerberus siste 50% av stagger-tiden. Brukte et monster som ga AoE buffs via sin feral link, slik at jeg slapp å sitte lenge i et paradigme med SYN i stedet for noe annet. SAB var så og si helt nytteløs. Klarte ikke å dispelle en eneste buff fra den maskinen, og ingen andre debuffs landet heller.

Endret av Pseudopod
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som du har safet den kampen ganske bra, og da forsvinner noe av vitsen med Paradigme systemet. De fleste bosser har som regel bare ett angrep som virkelig er 'farlig', og da er SEN SEN MED kjekk. Får vel prøve meg på Omega selv snart.. men det skal ikke ta 20min ihvertfall :!:

 

Virker til å være kort det spillet her.. tror jeg brukte rundt 140timer på Platinum til XIII. Har nå rundt 30 på XIII-2 og ser ut til å være godt over halveis til Platinum. Har brukt IGN guiden en gang.. blir vel kanskje mer etterhvert, er begrensa hvor mye man gidder å leite etter ting mot slutten :whistle:

Lenke til kommentar

Puh, har spilt en åtte-ti timer i dag. Nå må jeg ta en pause. Har kommet til A.Tower, tror jeg er bortimot halvveis i spillet, etter mine beregninger. Noel har L99 COM, og har fått alle skills i SYN. Serah er snart L99 i RAV, og har fått alle skills i SAB og MED. Har også fått oppdatert både ATB Gauge og accessory limit, så det begynner å komme seg.

Lenke til kommentar

Nå gir jeg opp og tar en pause. Har kommet helt til siste bossen, og står fullstendig fast. Har ikke sjanse i havet til å ta ham. Jeg har til og med gått over på Easy mode, uten at det hjelper så mye.

 

Jada, det er sikkert noen her som synes han var den enkleste FF-bossen de har tatt på mange år, men jeg sliter. Nå er jeg frustrert og sur, så må ta en pause og se hva jeg gjør.

Lenke til kommentar

Haha, opplevde det samme i Final Fantasy IV (på SNES-emulator). Kom til sistebossen, men ikke faen om jeg klarte å ta ham. Til slutt bestemte jeg meg for at jeg tross alt hadde gått gjennom hele spillet (unntatt bossen), så droppet ham og spilte noe annet. :p

 

Hvor høyt level kan folk for øvrig få? Er det mulig å ha 99 i flere klasser pr karakter? (jeg er for opptatt med Kingdoms of Amalur til å spille seriøst, og installerer DC Universe Online akkurat nå. Blir nok å ta FFXIII-2 litt av og på en stund fremover, og grinding er ikke noe problem akkurat.) :p

Lenke til kommentar

Ja, jeg har L99 på to-tre klasser på både Noel og Serah, og er L30-60 på en klasse eller to til på begge. Har maxet accessory limit, kjøpte nye våpen rett før bossen... monstrene mine er ikke like høyt i level, kan være det. Men akkurat nå orker jeg bare ikke tanken på å gå tilbake og grinde monstre.

 

Jeg klarte første runde av bossen også, jeg er SÅ nær å være ferdig med spillet. Irriterende! :cry:

Endret av Tabris
Lenke til kommentar

Nå gir jeg opp og tar en pause. Har kommet helt til siste bossen, og står fullstendig fast. Har ikke sjanse i havet til å ta ham. Jeg har til og med gått over på Easy mode, uten at det hjelper så mye.

 

Jada, det er sikkert noen her som synes han var den enkleste FF-bossen de har tatt på mange år, men jeg sliter. Nå er jeg frustrert og sur, så må ta en pause og se hva jeg gjør.

Da må du grinde mer.

Har ikke vært borti lettere endboss.. Tar bare lang tid.

Lenke til kommentar

Sistebossen i FF13 var også relativt enkel, men det samme kan en jo si om sistebossen i f.eks. FF7 også. Resten av spillet var da også jevnt over vanskeligere enn mange andre tidligere spill i serien. Samme gjelder FF10 og 12 som har noen av seriens vanskeligste og lengste boss-kamper, så hvordan du kan komme til slutningen at FF utviklerne ikke lenger tør å ha en "hardcore" boss fatter jeg ikke.

Lenke til kommentar

Vanskelighetsgraden avtok fra og med FFVII, men så begynte de også å legge inn flere valgfrie bosser som virkelig krever forberedelse. Jeg synes det er en bedre modell, da "alle" får tilgang til hovedspillet mens den harde kjernen får utfordringer. Selvfølgelig er det alltid noen som skal si at også disse er lette for å vise hvor bestest i verden de er, men det har jeg for lengst akseptert som en av bakdelene med denne hobbyen. :roll:

 

Jeg har såvidt kommet i gang med XIII-2 så jeg vil ikke si hva jeg synes ennå, men åpningssekvensen med Lightning og Caius var hvertfall utrolig kul, selv om jeg ikke helt skjønte hvordan den henger sammen med slutten på XIII. Regner med det blir forklart etterhvert, da det er typisk japansk eksposisjon å forvirre først og så forklare gradvis.

Lenke til kommentar

Der var jeg ferdig med spillet! Jeg gikk tilbake og lvlet en times tid, og prøvde igjen med litt bedre paradigmeoppsett. Da ble det mye enklere. Jeg tok den aller siste bossen på Easy Mode, men det skal jeg fint klare å leve med. Jeg for min del er for gammel til å orke være med på hardcore-karusellen. Jeg spiller for å kose meg, og det har jeg gjort med dette spillet. Forfriskende FF-spill etter et par års pause. :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...