jaakervik Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 Ja folkens, hva skjer om jeg heller i boks gelepulver i en halvliter vann? vil det bli den seige sausen jeg håper, eller vil det synke til buns og nekte å blande seg. Vil det klumpe seg kanskje? Helt til slutt, om det blander seg, vil det stivne? Lenke til kommentar
Macklemore Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 Du kan jo sjekke 2 Lenke til kommentar
blinc Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 Teit spørsmål egentlig. Hvis det er gelepulver som skal blandes i vann for å gi en seig masse så gir svaret seg selv. Les på PAKNINGEN. Lenke til kommentar
jaakervik Skrevet 29. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2012 Står veldig lite på pakningen om det skjønner du. Ja, jeg kan sjekke, men om noen har prøvd eller har noen innspill så slipper jeg og sløse en pakke på noe som ikke funker. Tenkte å bruke Freia gele om noen lurte. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 (endret) Du må bruke kokende vann. Endret 29. januar 2012 av ahpadt Lenke til kommentar
Mads Ja Skrevet 29. januar 2012 Del Skrevet 29. januar 2012 (endret) Her Endret 29. januar 2012 av Mads Ja Lenke til kommentar
jaakervik Skrevet 29. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2012 Takk folkens:) Jeg skal markere tråden for løst når jeg kommer på pc birgerCaC.. 1 Lenke til kommentar
Flying Skrevet 31. januar 2012 Del Skrevet 31. januar 2012 Hvis det er seig saus du håper på å oppnå har jeg vært borti tilfeller hvor noen har brukt for mye vann i geléen og det ikke har stivnet ordentlig. Kok en del mer vann en hva bruksanvisningen sier - rør inn pulver - sett i kjøleskapet - seig saus! Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 1. februar 2012 Del Skrevet 1. februar 2012 Takk folkens:) Jeg skal markere tråden for løst når jeg kommer på pc birgerCaC.. Du har ikke merket den som løst enda Lenke til kommentar
jaakervik Skrevet 1. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2012 Sorry, skal gjøre nå Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå