Gå til innhold

Steke pasta, ikke koke?


Pilkern

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ser The Avatar, ikke er helt med på hva pasta er. vis du lager den selv kan du nesten gjøre det, men det første du da må gjøre er fortsat å ha den i vann på over 80 grader (den må være på over 80 når alt av pasta er i aka burde den fosskoke) men etter det kan du oppbevare den en periode før du trenger den og da er alt den trenger å varmes og det kan gjøres i stekepanne

Lenke til kommentar

ser The Avatar, ikke er helt med på hva pasta er. vis du lager den selv kan du nesten gjøre det, men det første du da må gjøre er fortsat å ha den i vann på over 80 grader (den må være på over 80 når alt av pasta er i aka burde den fosskoke) men etter det kan du oppbevare den en periode før du trenger den og da er alt den trenger å varmes og det kan gjøres i stekepanne

 

Joda eg ser den, eg gløymte å ta høgde for fersk pasta, men slik er forstod trådstarter og basert på biletet så tenkte eg kun på vanlig tørka ferdigpasta.

 

Men dette endrer ikkje så mykje min konklusjon som er at utan tilstrekkelig med fuktigheit så må pastaen kokast. Fersk (halvkokt) pasta kan nok steikast sidan du då eigentleg berre treng å varme den sidan den alt er mjuk. Oppvarminga går såpass fort at du burde få til dette utan å brenne pastaen.

 

Heimelaga pasta er det litt værre med, men i utganspunktet så kan også heimelaga (ukokt) pasta steikast, men då bli det meir i form av ein omelett med høgt innhold av mjøl.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...