LonelyMan Skrevet 4. februar 2012 Forfatter Del Skrevet 4. februar 2012 (endret) molasund: Hvor mange kg muskler har du lagt på deg? Myse tas opp på bare en time dog, kasein brytes ned på 5-8 timer og hindrer muskelnedbrytning, noe som er veldig ideelt når en skal sove eller om en er på jobb. Det er helt klart ikke sammenlignbart. Myse er et bra protein, sure, men en er nødt til å ha kasein i det også. Om du bruker rent myse protein og tar 2 shaker om dagen, så vil disse shakene tas opp i kroppen på 2-3 timer. 24 - 3 = 21. Dvs, du går 21 timer i døgnet med lite protein i tarmene, og da er kroppen nødt til å finne andre kilder til protein, dvs den tar fra musklene dine om du ikke har spist noe proteinrik mat. Jeg ville uten tvil valgt et myse/kasein produkt. Det er en grunn til at myse er så billig til sammenligning. Det er som å kjøpe 1 centiliter av den beste sorten brus, den er god så lenge den varer, men den varer pokker ta meg ikke lenge heller. Om du tar en shake med myse og kasein kl 06 på morgenen så kan den vare helt frem til kl 13 på dagen. Endret 4. februar 2012 av LonelyMan Lenke til kommentar
mollasund Skrevet 4. februar 2012 Del Skrevet 4. februar 2012 På en måned har jeg gått ned fra 14,3% til 12,5% fett. Ligger fortsatt på samme vekt, så det betyr at jeg har gått opp i muskler. Lenke til kommentar
vidor Skrevet 8. april 2012 Del Skrevet 8. april 2012 (endret) Litt proteinpulver har vel aldri vært direkte skadelig og kan ha en positiv effekt etter hard trening hvor muskelfiber har blitt ødelagt og reparasjonsbehovet er økt. Kvaliteten på pulveret er ganske variabelt. Det Pf selger er høvelig ok, men de benytter ikke den beste filtreringsmetoden og har ikke den høyeste kvaliteten i markedet, men har som sagt en ok kost/nytte hvis du vil ha denaturert protein for å raskere restituere. Folk som pøser på i store mengder burde tenke seg om to ganger, fordi nitrogenproblematikken er høyst reell, og dette er en belastning for kroppen. Det er også tildels unaturlig å få mye aminosyrer i omløpt i løpet av kort tid, fordi normal fordøyelse bruker lang tid på å slippe løs aminosyrene fra peptidbindingene som vanlig mat har. Alt i alt er det mye juggel i kroppsbyggermiljøet, men folk ser sjelden igjennom dette og gjør det samme kompisen eller de andre gjør uten å gjøre god research selv. Bransjen skor seg godt på dette. Vanlig mat er i utgangspunktet nok i massevis. Endret 8. april 2012 av vidor Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå