Gå til innhold

Bestille Ralph Lauren fra usa, størrelser.


Anbefalte innlegg

Hei. Grunnen til at jeg oppretter en tråd på dette, er at etter mye søking etc, finner jeg ikke noe konkret på dette.

 

Tenkte å bestille noen gensere, skjorter etc på "winter sale" på ralphlauren.com, hadde nesten kjøpt en god del klær, før det slo meg at US og EU ikke nødvendigvis har like størrelser.

 

Jeg ringte en kamerat som jobber i en klesbutikk her i byen, men han hadde ikke noe godt svar på det, men kom med følgende tips:

 

"Er det slimfit, kjøp den størrelsen du normat bruker, er det regular, kjøp en mindre". Mye det samme sier en annen kamerat av meg som nettopp var i USA på ferie. Men siden jeg tror dere her inne sitter med mye kunnskap om emnet, tenkte jeg at jeg kan spørre dere før jeg bestemmer meg.

 

Bruker XL i Gant sine merino ull V-neck`s, det samme kan sies om Vailent, Tiger etc, men ble plutselig usikker når det kom til å bestille fra statene, da mange påstår at størrelsene ikke er like.

 

Brukte Size chart´en, og så at rundt brystet og i sleven, er jeg en L, mens midjen er en L-XL. ;-) hehe.. ikke idealformen med andre ord.

 

Siden det er en del merino ull V-neck`s som er nedsatt til 49, 50 og 60$, vil jeg uansett spare en del kroner forran å kjøpe de på Bogart.

 

Hva tror dere? Kun snakk om gensere, ikke polo`s.

 

(Regner med flere vil si at jeg bør dra til en butikk å sjekke, men har ikke anledning til det de nærmeste dagen/uken med tjenestereise coming up).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vær obs på at ralphlauren.com (US) ikke selger særlig med slim-fit. Tviler på de gjør det i det hele tatt. Hvorfor vet jeg ikke, men de har det i UK-shoppen. I US selger de custom-fit som Ii mine øyne ikke er i nærheten av slim-fit. Medium custom-fit er for meg alt for stort og pløsete, mens medium slim-fit er perfekt.

Lenke til kommentar

Jetcarrier ønsker å vite fra hvilken adresse ralph lauren sender pakken fra, noen som har peiling?

For det første, ikke bruk Jetcarrier. Da blir det dyre fraktkostnader. Bruk en privat proxy fra Styleforum.net, jeg anbefaler brukeren wax. Brukt han flere ganger.

 

I USA selger de ikke slim-fit skjorter, men custom fit og classic fit. Classic fit er som et seil og custom fit er ikke veldig slim for å si det sånn, passformen på custom fit kan sammenlignes med passformen på de fleste skjorter du får kjøpt i Norge, begge skjortene er ment for å ha nedi i buksa.

Endret av Rankiz
Lenke til kommentar

Takker for svar her rankiz, lettet over å ha landet på xl.

Skal undersøke/bruke privat proxy neste gang, bra tips.

Første gangen jeg bruker en tjeneste som jetcarrier, og hadde litt dårlig tid som forklart i første posten.

Funker dette opplegget med å bestille fra statene, kommer jeg nesten aldrig å bruke norske butikker igjen.

 

slipper slitsom betjening, overprisede varer og labert utvalg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...