Gå til innhold

[LØST] HJELP : DWL-2200AP full upload speed, elendig download speed.


Anbefalte innlegg

Skal vi se, har en DWL-2200AP som er koblet til en Cisco SG200 switch som igjen er koblet til en pc som kjører m0n0wall som igjen er koblet til Cisco EPC3010 som opererer som et modem fra GET. Vår hastighet fra GET er 50/10 noe som jeg oppnår om jeg kobler meg rett inn i switchen pr kabel, men når jeg sitter på trådløsen får jeg følgende verdier

1720260915.png

 

noe som ikke er akseptabelt i det hele, har knotet litt inne i settings, det merkelig som dere ser får jeg noenlunde opphastighet, men en horrible downlink. Har prøvd å deaktivere alt av turbo og tulle settings, og prøvd en helt clean, har også oppgradert til nyeste firmware. Det er flere trådløse nettverk i nærheten slik dere kan se fra bildet under.

http://bildr.no/view/1084225

 

Har prøvd og skifte til andre kanaler også, i tilfelle problemet var pga "interference" fra nærliggende nettverk. Vårt nettverk er "toretraadlos" og ligger utenfor andre nettverk sin range, har også prøvd mer standardiserte kanaler som 1 og 6.. som gir samme speed som dem andre, i tillegg har AP'et en egen "auto-kanal funksjon" men da velger den høyere kanaler som 11-13.. uten store forandringer. Går litt tom for ideer jeg nå, noen som har noe å legge til?

 

Edit fra Pc til NAS (kablet) får jeg gode overføringshastigheter på 100mb/s men om jeg overfører via trådløs får jeg nærmere 200kb/s.. så problemet gjelder trafikk mellom AP og bærbar, ikke andre plasser i nettverket.

 

Byttet 2.4Ghz antennen til en vanlig rundstråleantenne fra en TP-Link jeg hadde liggende, helt greie signaler og full rulle når det gjelder fart. Merkelige greier, men fungerte strålendes :)

Endret av iNzzain
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...