Tealuren Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Når man ikke tåler soyasaus, hva kan man dyppe sushien i da? Lenke til kommentar
untouch4ble Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Soyasaus erstatning 4 ss grønnsaks-, kjøtt- eller kyllingbuljong 4 ss balsamico eddik 1 ss mørk melasse ¼ ts malt ingefær 1 klype pepper 1 klype hvitløkspulver 1 ½ kopp vann Bland alle ingrediensene i en kjele. Rør sammen over middels varme og kok forsiktig, ca 15 minutter. Når det er nedkjølt, hell blandingen på et glass med lokk og ha i kjøleskap. Oppskrift jeg fant på google. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Når man ikke tåler soyasaus, hva kan man dyppe sushien i da? Er det MSG eller soya du reagerer på? Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Hvis det er pga. glutenallergi finnes det glutenfrie soyasauser. Har ikke prøvd noen selv, men har hørt om det. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Hva er det du reagerer på i soya saus... ? Lenke til kommentar
Carlgutt Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 (endret) Som Sodd sier så finnes det glutenfri soyasauser. Er et av de få glutenfrie produktene som smaker helt identisk med "originalen". edit: Hvis det er gluten du reagerer på da. Denne bruker jeg: Endret 20. januar 2012 av Carlgutt Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 20. januar 2012 Del Skrevet 20. januar 2012 Bruker Kikoman Soyasaus men den er ille salt syntes jeg Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå