Gå til innhold

Hva kan man dyppe Sushien i når man ikke tåler soyasaus?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Soyasaus erstatning

4 ss grønnsaks-, kjøtt- eller kyllingbuljong

4 ss balsamico eddik

1 ss mørk melasse

¼ ts malt ingefær

1 klype pepper

1 klype hvitløkspulver

1 ½ kopp vann

 

Bland alle ingrediensene i en kjele. Rør sammen over middels varme og kok forsiktig, ca 15 minutter.

 

Når det er nedkjølt, hell blandingen på et glass med lokk og ha i kjøleskap.

 

 

Oppskrift jeg fant på google.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...