Gå til innhold

Hva er illuminati?|


Anbefalte innlegg

:!:

 

Ta å flytt til nord-korea så får du kjenne på kropp og sjel hvordan det er å konstant leve med et styre som motarbeider deg og hele befolkningen.

 

Ligger du våken om natten og har skikkelig angst for illuminati ? får du pustebesvær ? jeg bare lurer , folk har ikke godt av å henge seg opp i slike konspirasjoner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Lurte da bare på hva Illuminati er?

 

Kan noen fortelle meg kort og enkelt hva det er?

 

en gjeng som ønsker å ha total makt over alt på denne jord.

 

 

les Winrod - Adam Weishaupt - A Human Devil (1969)

 

gjort på en kveld eller to, du finner den på google, antagelig vis inntil mars ^^

 

http://snl.no/illuminater

"Med basis i engelsk deisme og opplysningsfilosofi ville den bringe dyd og fornuft til herredømmet i verden; den fikk stor utbredelse i Mellom-Europa, bl.a. var Herder og Goethe medlemmer. I 1785 ble den forbudt i Bayern, nystiftet 1896, gjort internasjonal 1925."

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jo, erlig talt. Det er det. Du er blitt lurt til å tro at vi alle er en gjeng med programerte roboter som alle er blitt programert av staten, og "De opplyste" - men sannheten er vel en ganske annen.

 

Jeg har sagt det før, og jeg sier det gjerne igjen: Les deg klok på en samfunnsfagbok eller noe slikt, ... Jeg sier det ikke for å "mobbe" eller noe slikt, men jeg sier det fordi det kan være veldig nyttig å vite litt om hvordan ting faktisk henger i sammen når det gjelder temaet...

Så du er altså politiker.

Ja, på en måte da jeg er medlem i Venstre.. Men ikke noe mer enn det. Snakker gjerne politikk med folk på nettet, da...

 

Hvilken arbeidserfaring har du ?

Ikke så mye.. Noe gjenom NAV, etc. men nå får jeg uførepensjon...

Staten betaler meg for å gjøre ingenting... Så jeg vil ikke si at staten er slem.. Staten gir meg nok til å leve og mye mer enn det.

Siden jeg ikke drikker i helgene, og har sluttet å røyke, så får jeg attpå til råd til en sydentur i året og vel så det...

 

Jeg har gått en del på skole da... Og har lest historie (fikk 4 i skolatisk historie) - men har lest tonnevis med historie på nettet... Og samfunnsfagen har jeg også lest meg klok på (Fikk 6).

 

Hvilken utdannelse ? Og ikke minst hvilken livserfaring ?

Jeg besvarte det andre over. Jeg er utdannet kokk, Datavaktmester (Holder orden med PCer på skoler, bedrifter og liknende)(IKT)..

 

Jeg har ganske bra med livsærfaring. Har gått igjennom en god del.

Også ting jeg har nevnt tidligere, her inne, men som er en privatsak som jeg ikke trenger å opplyse noe videre om her og nå..

 

Men hva i alle dager har dette med dette temaet å gjøre?

Nå sa jeg en god del om hvordan det ligger ann... Så hva var det du var ute etter? Bli kjent med meg??

 

Jeg forstår godt at du reagerer når jeg sier at det fins ikke en eneste politiker på høyere nivå som jobber for folkets beste hvis du selv er politiker.

Jeg er ikke en politiker på et høyt nivå, Trine Skei Grande får ta den æren, innad i mitt parti. Og jeg er 100% sikker på at hun mener det hun sier til oss under konferanser og liknende... =)

 

Jeg er forøvrig glad jeg ser det slik. At jeg ikke er blitt lurt til å tro at våre ledere er onde mennesker som bare ønsker å føre oss bak lyset, slik at de kan bruke oss som slaver seinere... Noe som i bunn og grunn høres uhyrlig usannsynlig ut, ja, nesten på grensen til å være galskap.. =P

 

Men det er fullt mulig for folk som selv er politikere å bli lurt til å jobbe for en agenda som de kanskje ikke ville jobbe for hvis de visste hva det var, spesielt hvis de er unge og ikke har særlig livserfaring eller arbeidserfaring utenfor politikken.

OK. Bare litt kort om dette. La oss si jeg er Trine Skei Grande da akkurat hadde meldt seg inn i partiet Venstre.. Hun var svært aktiv og engasjert i poltikken, fordi denne politikken, venstres ideologi, var noe som engasjerte henne så mye at det etter vert også ble en levevei. Hun oppgav til og med sin tidligere jobb for å komme seg oppover i Venstres demokratiske "hirarki". Andre medlemmer så etter hvert hvor god hun var til å holde taler, til å organisere og så videre, og til slutt valgte de å velge henne til partiets leder...

 

Hvor sannsynlig er det da at hun, plutselig ikke mener det hun har stått for i alle disse ti-årene hun har vært aktiv i Unge Venstre (usikker på om hun var, men for diskusjonens skyld, legger jeg til dette) , og senere ble Venstre politiker, og kom seg til topps via demokratiske avstemninger på hvem som skal lede partiet...

 

Vel, hvor sannsynlig er det at hun og andre på toppen der, som måtte gå den samme veien, ved å forkynne Venstres ideologi (politiske innhold) egentlig bare er ute etter å føre oss bak lyset??? Håper jeg får noen plusser fra folkens der ute nå... Siden jeg nå har brukt så mye tid og energi på dette...;-P hehe (ikke at det er så viktig altså, men får altid så lyst til å skrive det;-p)

 

Jeg sier forøvrig takk for tilbudet om å studere samfunnsfag ol.

Men jeg trenger det ikke

Har du lest ei bok som underviser i samfunnsfag før?

Om ikke. Så er du hundre og ti prosent sikker på at det ikke er noe vits i, fordi du har lest på konspirasjonsteoretikerenes sider, og de forklarer vel sin versjon av den faktiske historien, og påstår vel også at skolevesenet i Norge og andre lands hensikt, er å føre oss bak lyset, selv om bøkene er skrevet av lærere, gjerne professorer i de temaene de underviser i, som selv har studert og undersøkt med fakta etc. og vet at det fungerer slik i praksis.. Vel er disse også en del av konspirasjonen, eller er disse bare brikker i statens ondskapsfulle spill?

 

 

for jeg har studert dette i mange år allerede, og jeg vet bedre enn de fleste hvordan ting henger sammen,hvem som står bak, og om det arbeidet bak kulissene som politikerne prøver å holde skjult for oss, og også for politikere lenger nede i systemet.

Jeg har lest i mange år om samme temaet som deg, vært på svært mange av de stedene du har vært, og lest og sett mye av det samme som du har sett, for fire fem seks år tilbake.... Det var tilfeldigvis før jeg leste meg klok på samfunnsfagsboka mi, som gjorde meg litt klokere på hvordan tingene faktisk henger i sammen...

 

Tørr jeg spørre hvor du har lest (hvilke nettsteder) alt det du ovenfor påstår at du har lest?

Lenke til kommentar
Hei!

 

Lurte da bare på hva Illuminati er?

 

Kan noen fortelle meg kort og enkelt hva det er?

 

Google

define illuminati

 

kort og enkelt - uten mumbo jumbo :

Illuminati = plural of Latin illuminatus, "enlightened".

Problemet er vel i denne sammenhengen, at "Opplyst" på mange måter egentlig er det stikk motsatte av "Opplyst" .. For "De opplyste" (Iluminati) Er en liten mektig (pengemektige og innflytelsesrike) politisk makt-elite, som ønsker å føre verdens befolkning bak lyset, og gjøre seg selv til et Herrefolk (i konspirasjonsteorien: til supermennesker) som har som endelig mål å gjøre oss alle til slaver under et undertrykkende diktatur, i en såkalt "New World Order".... Det er da man burde begynne å stille spørsmål... Stille spørsmål ved teorien og på den måten avkle den..

Lenke til kommentar

:!:

 

Ta å flytt til nord-korea så får du kjenne på kropp og sjel hvordan det er å konstant leve med et styre som motarbeider deg og hele befolkningen.

 

Ligger du våken om natten og har skikkelig angst for illuminati ? får du pustebesvær ? jeg bare lurer , folk har ikke godt av å henge seg opp i slike konspirasjoner.

hehe, det er så sant som det er sagt! ;)

 

Det kan umulig være noe morsomt å tro at landets folkevalgte politikere er en gjeng med en helt annen agenda enn den som den de viser i media.. Og at alle disse politikerne i sin tur, er forbundet til USAs, ledere i et hemmelig brorskap, som kun er opptatt av sitt eget ve og vel, mens de samtidig ønsker å ødelegge verden for nærmest alle verdens borgere, og gjøre dem om til slaver under NWO, hvor de da skal overvåke alt vi driver med og virkelig dominere planeten på vår bekostning...

 

Våre ledere er faktisk enda mer ekstreme enn de muslimske ekstremistene som blir beskrevet i media (massehypnotiseringsmediumet til staten) i følge denne teorien enn disse.. Jens Stoltenberg for eksempel..

 

Om fem år står han vel der på samme måte som Adolf Hitler stod, i sin tid... Ikke vet jeg... Men våre politikere, har i alle fall et ønske om (i følge denne konspi-teorien) å skape et terrorvelde, der de kan herskje over menneskeheten på en slik måte at det helt klart overgår Stalin, Hitler, Pol Pot, mm. til sammen, når de en gang i fremtiden har dannet Den Nye Verdensordenen (NVO/NWO)

 

I dette innlegget svarer jeg vel også kanskje:

*snip

også... Endret av turbonello
Lenke til kommentar

Hvilken "sammenheng".

Leser du ikke trådstarters spørsmål.

Og det er dessuten ikke postet i samfunn/politikk.

Men i religion/filosofi og kunne like gjerne beskrevet en fredelig munkeorden.

Illuminati har flere betydninger og enkelt sagt betyr det opplyst (flertall).

Endret av syar2003
Lenke til kommentar
snip*

 

Baltazar94, leser du egentlig det jeg skriver? =P

Er du her for å forkynne sannheten, eller er du her for å diskutere? For å skape debatt og finne ut mer? Skape en dialog som åpner opp for selvstendig tankning, også når det gjelder å være kritisk til sine egne kilder?

 

Kort og godt: Er du åpen for det vi har å si også og for at det du tror på kan være feil?, eller er det kun forkynnelse til alle oss uinnvidde slik at vi også skal bli invidde i dette du førsøker å lære oss opp i (les: forkynne for oss)

Endret av turbonello
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Stille spørsmål ved teorien og på den måten avkle den..

lykke til..

Ja, jeg oppfordrer alle forumdeltakerne her inne, til å stille massevis av spørsmål ved det disse tror på.. Det er den eneste måten vi kan føre en best mulig debatt, samtidig som vi blir litt klokere selv. På hva de mener, og andre ting, og til slutt, målet: Avkle konspirasjonene som de løgenene de er... Still spørsmål, sleng inn fakta, og still mer spørsmål. Det er den eneste måten. ;)

 

Still spørsmål ved alt det de kommer med av påstander...

 

Til dere troende: Kan dere skrive ned selv, i stedet for å komme med slike videoer? Kan dere heller ikke ta påstandene derfra og skrive ned de påstandene som der blir påstått, og gjengi det her?

Blir litt enklere. Er tross alt ikke noe særlig å diskutere med et YouTube-videoklipp.

Lenke til kommentar

 

 

det er så veldokumentert at denne konspirasjonen foreligger til dags dato du kan lese sammenhengende et år. tar ingen tid å bekrefte/avkrefte hvis man har øyet til å se disinfo. at dere diskusjon.no sliter med å angripe fakta påstått men i stedet manipulerer fremvist perspektiv er ingen nyhet.

 

de klarer fint å påstå selv, youtube er en plass for hvem som helst enten troverdig eller ikke, mainstream eller ikke, til å laste opp sitt verk. du finner alt der, både offsielt og alternativ(t/e) syn. som sagt angrip fakta eller påstander.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Hei!

 

Lurte da bare på hva Illuminati er?

 

Kan noen fortelle meg kort og enkelt hva det er?

 

Google

define illuminati

 

kort og enkelt - uten mumbo jumbo :

Illuminati = plural of Latin illuminatus, "enlightened".

Problemet er vel i denne sammenhengen, at "Opplyst" på mange måter egentlig er det stikk motsatte av "Opplyst" .. For "De opplyste" (Iluminati) Er en liten mektig (pengemektige og innflytelsesrike) politisk makt-elite, som ønsker å føre verdens befolkning bak lyset, og gjøre seg selv til et Herrefolk (i konspirasjonsteorien: til supermennesker) som har som endelig mål å gjøre oss alle til slaver under et undertrykkende diktatur, i en såkalt "New World Order".... Det er da man burde begynne å stille spørsmål... Stille spørsmål ved teorien og på den måten avkle den..

 

Vel, du vet altså at illuminati ekisterer, så du er ikke helt "borte" likevel.

Da kan du lære mer om du slutter å tro blindt på norske politikere, og på det dine norske historiebøker forteller deg.

illuminati er nemlig fullt virksom, og NWO er ingen teori men virkelighet, og bla norske politikere og den norske regjeringen arbeider for å legge Norge inn under NWO, venstre er ikke noe unntak.

Politikerne jobber mao ikke for landet eller folket, men de jobber for fremmede makter, stikk i strid med grunnloven, bla gjennom denne organisasjonen

http://enverden.no/

 

Bilderberger group http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_bilderberg.htm

 

Trilateral commision

http://www.trilateral.org/go.cfm?do=Page.View&pid=6

 

CFR

http://www.cfr.org/

 

Disse er illuminati-organisasjoner og jobber for NWO, og flere norske politikere har deltatt på møtene, flere er også medlemmer i disse organisasjonene.

 

Vi har også club of rome, hvor Gro Harlem Brundtland er medlem.

 

http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_clubrome.htm

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

 

det er så veldokumentert at denne konspirasjonen foreligger til dags dato du kan lese sammenhengende et år. tar ingen tid å bekrefte/avkrefte hvis man har øyet til å se disinfo. at dere diskusjon.no sliter med å angripe fakta påstått men i stedet manipulerer fremvist perspektiv er ingen nyhet.

 

de klarer fint å påstå selv, youtube er en plass for hvem som helst enten troverdig eller ikke, mainstream eller ikke, til å laste opp sitt verk. du finner alt der, både offsielt og alternativ(t/e) syn. som sagt angrip fakta eller påstander.

 

Siden dere begge er så opptatt av å heletiden forkynne, og ikke er interesserte overhodet til å besvare mine mange spørsmål. Så kutter jeg ut for i kveld....

Lenke til kommentar

Det er nå mildt sagt litt underlig at folk ikke oppdager at noe ikke stemmer og at dette med illuminati og NWO er ganske så sannsynlig, når vi opplever mange rent uforståelige avgjørelser fra politikerne, stadig mer ovrvåking, rop på strengere "terrorlover" osv, og politikk som er direkte fiendtlig mot folket.

 

Denne politikken er kommet lenger i USA og England, fordi disse landene er base for den "eliten" som står bak.

Men den blir også mer og mer synlig i Norge, ikke minst pga norske politikeres nære samarbeid med USA og Rockefeller, Bill Gates og ikke minst FN.

 

NWO er forøvrig allerede et faktum og kan ikke stoppes, det er bare et spørsmål om å vite hva som kommer.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

 

det er så veldokumentert at denne konspirasjonen foreligger til dags dato du kan lese sammenhengende et år. tar ingen tid å bekrefte/avkrefte hvis man har øyet til å se disinfo. at dere diskusjon.no sliter med å angripe fakta påstått men i stedet manipulerer fremvist perspektiv er ingen nyhet.

 

de klarer fint å påstå selv, youtube er en plass for hvem som helst enten troverdig eller ikke, mainstream eller ikke, til å laste opp sitt verk. du finner alt der, både offsielt og alternativ(t/e) syn. som sagt angrip fakta eller påstander.

 

Siden dere begge er så opptatt av å heletiden forkynne, og ikke er interesserte overhodet til å besvare mine mange spørsmål. Så kutter jeg ut for i kveld....

 

Det er ok.

Du har jo fått så mye dokumentasjon nå at du kan jo skrive ut noe av dette, så har du noe å lese på.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

 

det er så veldokumentert at denne konspirasjonen foreligger til dags dato du kan lese sammenhengende et år. tar ingen tid å bekrefte/avkrefte hvis man har øyet til å se disinfo. at dere diskusjon.no sliter med å angripe fakta påstått men i stedet manipulerer fremvist perspektiv er ingen nyhet.

 

de klarer fint å påstå selv, youtube er en plass for hvem som helst enten troverdig eller ikke, mainstream eller ikke, til å laste opp sitt verk. du finner alt der, både offsielt og alternativ(t/e) syn. som sagt angrip fakta eller påstander.

 

Siden dere begge er så opptatt av å heletiden forkynne, og ikke er interesserte overhodet til å besvare mine mange spørsmål. Så kutter jeg ut for i kveld....

 

Det er ok.

Du har jo fått så mye dokumentasjon nå at du kan jo skrive ut noe av dette, så har du noe å lese på.

Når dokumentasjonen består i påstander som dere har lagt ut her, så er vi like langt. Dokumentasjonen dokumenterer ikke noe av det sannhet angår...

 

Besvar heller mine mange spørsmål. Hvis dere bare skal forkynne, så gidder jeg ikke lenger ta del i denne "debatten" ... Dere dere diskuterer ikke på vanlig måte. Det dere driver med er forkynnelse av noe som kanskje er verre enn religion...... Skjerp dere.. Svar på de spørsmålene som blir stilt.. Svarer dere ikke, så betyr det bare en ting: at dere ikke klarer det, og dermed har dere også tapt diskusjonen...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...