Eriksendrul Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 (endret) Hallo , jeg prøvde/lagde tørket kjøtt her om dagen , det ble veldig godt men det var litt tykke biter så kanskje ikke helt tørket i midten . Bruke elgkjøtt og allaround marinade. Har noen av dere noen ideer til andre ting ? jeg hørte noe om salting for så og marinere og tørke det ? jeg trener og går mye i skauen, og da hvertfall i skauen synes jeg det er godt og ha noe og tygge på som ikke er sjokolade/snacks av den usunne varianten. også på bussen hjem etter trening er det godt med litt tørket kjøtt. Noen av dere som har noen erfaring ? Jeg har sånn maskin som du kan stille inn og kutte ting i skiver , kan eventuelt bruke den , Men utenom skjæring av kjøttet er jeg litt blank Jo en viktig ting : Noen som vet åssen et tørkeskap skal bygges eventuelt hva som skal være inne i det skapet ? åssen form for varme ? lampe eller ild ? blank her og Takk for tips Endret 17. januar 2012 av Eriksendrul Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Tørket kjøtt? Hvorfor vil du lage tørket kjøtt? Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 (endret) Her er en kjapp grunnoppskrift på Beef Jerky - noen marinader EdiT: Selv har jeg erfart at å skjære kjøttet på langs av fibrene gir best resultat. Endret 17. januar 2012 av Bruker-95147 Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 (endret) Fordi det er godt? Mulig det. Det hørtes veldig ekkelt ut men jeg har aldri smakt det så jeg kan jo ikke vite... Jeg får prøve Endret 17. januar 2012 av BirgerCaC Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Hvis du liker spekemat - ja, da er dette bare en avart Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Liker spekemat meget godt Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Liker spekemat meget godt Da er det bare å sette igang - smaker nydelig (ja, det styrer man jo selv). Fungerer utmerket som turmat og som protein-påfyll etter en treningsøkt. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 17. januar 2012 Del Skrevet 17. januar 2012 Skal prøve og lage det i morgen kanskje Lenke til kommentar
Eriksendrul Skrevet 17. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 17. januar 2012 Fordi det er godt? Mulig det. Det hørtes veldig ekkelt ut men jeg har aldri smakt det så jeg kan jo ikke vite... Jeg får prøve det er så jæ**** godt med tørka kjøtt Det er bra på protein og nydlig som turmat om du ikke har tenkt og sette deg ned lenge og evt ha bål så er det kjempegodt og gå og tygge på , bare pass på at du har nok og drikke, Bruk magert kjøtt siden fett kan harskne om du har det lenge , Uansett elgkjøtt og okse er best synes jeg Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå