Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

er Fysikk 1 vanskelig?


Anbefalte innlegg

Lurte på en ting.... igjen ! :)

 

Er Fysikk 1 (Reform 94: 3MX/2FY) vanskelig? trenger dette for å komme inn på arkitekthøyskolen!

Hva anbefales? Ta opplæring hos privatist eller går det å "lære av boka?" ? :)

Er veldig flink til å lære ting fort og ligger på 6'er i matte! Og hvordan funker eksamen? er det sånn med forsøk og sånt? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke vanskelig dersom du er god i matte og har en IQ som helst er litt over snittet. Fikk dårlig karakter i faget selv, men jeg er elendig til å lære og huske ting og var skolelei på den tida (snakker vel 2005). Hadde forståelsen, men ikke kunnskapen eller motivasjonen. Har fått bedre karakter i vanskeligere fag i forbindelse med studier. Faget er vanskelig om man ikke er flink på skolen eller i matte, ellers er det en grei skuring.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

Eksamen er teoretisk, men det er mulig du må skrive noen rapporter før eksamen. Med 6-er i matte burde det ikke være umulig å få greit resultat. Men det må jobbes en del med. Noen sliter mer enn andre med det. Men utnytt gjerne forumet for hjelp, så går det seg nok til.

 

Eksamen i fy2 er muntlig, fy3 er skriftlig. Fysikk 2 er et veldig enkelt fag hvis man behersker matte, dette fordi det stort sett er formler som du må stokke om på og fylle inn.

Lenke til kommentar

Hadde muntlig i både FY2 og FY3 jeg. Prosjektmodellen jeg hadde var at man får et tema 48 timer før eksamen som man skal forbrede seg på. Så har man 15ish min til å presentere dette og 5min til forsøk som har med temaet å gjøre + spørsmål av lærer/sensor etterpå. Forsøket vet man ikke hva er før på eksamen, de har som regel forskjellige forsøk som re rullerer mellom elevene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...