Gå til innhold

Hva vil det si å sperre et abonnoment?


StinaStina

Anbefalte innlegg

Jeg har et abbonoment hos netcom. Jeg sølte brus på Samsung tabben min, og dermed kan jeg ikke bruke telefonen mer. Jeg sperret abbonomentet via en automatisk telefon, og da regner jeg med at jeg ikke nå får videre regninger fra netcom, og at abbonomentet er ute av drift. Prøvde å gå inn på "min side" men den kunne jeg ikke gå innpå - på netcom.

Er det noen som vet om dette er godt nok for å ikke motta regninger fra netcom videre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du får regninger videre, jo. Abonnement-sperring gjør at du ikke får brukt simkortet ditt i tilfelle noen tar telefonen din, men den logiske videre oppførsel er da å bestille nytt sim-kort, og begynne å bruke det. du slutter ikke å betale månedsprisen. Da må du si opp abonnementet. Dersom du har kjøpt telefon på avbetaling, medfører dette ofte et gebyr.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ok, da må jeg ta å ringe til dem. For jeg trodde det var nok å sperre abbonomentet, men da er det gjerne derfor jeg fikk regning fra dem denne måneden....

Jeg kommer til å si opp abbonomentet siden jeg har en annen telefon med abbonoment hos telenor.

 

Hvis du er opptatt av pris bør du kanskje vurdere å skifte Telenor abonnementet ditt også. Telenor blir slått i så og si alle tilfeller på pris av andre abonnement, ofte med stor margin også. Sjekk hva som er billigst for deg og ditt forbruk her: http://www.telepriser.no (Gå inn på "Regn ut ditt forbruk" under "Mobiltelefon")

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...