Gå til innhold

Fjellryper?


nordboy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://www.bbc.co.uk/food/recipes/roastedyoungearlysea_88201

 

http://www.bbc.co.uk/food/recipes/roast_grouse_with_09214

 

http://www.bbc.co.uk/food/recipes/gamecookedinanindian_92519

 

 

En av de?

 

Nøkkelen er å steke brystet mid-rare og kanskje confit eller langtidssteke lårene. Noe annerledes men godt er å riste hele korianderfrø, knuse til pulver, blande med havsalt og så drysse veldig forsiktig over kjøttet rett før man serverer det - man får en helt annen aromatisk smak enn om det hadde blitt drysset på før man stekte kjøttet.

 

På denne tiden av året er det godt med litt stekt rosenkål eller jordskokkpuré ved siden av.

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...