Gå til innhold

bruke mastercard til og betale tilbake 3 andre mastercard?


sinder18

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje de kan bake det inn i billånet. Skader jo ikke å høre.

 

Rentene på kredittkort ligger jo som oftest på rundt 25%, og på billånet ditt har du vel kanskje 6-8%? Er ikke noe økonom, men det er mye penger å spare bare der.

 

Og forresten: hvordan har du tenkt å betale tilbake gjelden på det FJERDE kortet?

Lenke til kommentar

Vil vel sikkert spare litt på det hvis kredittkortfirmaet har høye gebyrer på innbetalinger og fakturering. Uansett er det grisedyrt.

 

Tror kanskje du burde tatt en tur i banken og spurt om det var noen mulighet for at du kunne refinansiere kredittkortgjelden din med et banklån.

Lenke til kommentar

Med den nedbetalingsplanen så vil det ta over et år før du har betalt ned alt (ikke medregnet rente).

 

Ja, og 1 års rente er 1600 kr, Så ville det vert smart og betale tilbake alle 3 kort med en av mastercardene ellers må eg jo betale Rente på alle 4 Ulike kort da blir det ca 1000 kr i året for rente. blir vell billigere og kun betale på 1 kort?

Lenke til kommentar

Hvis rentesatsene er sånn ca like på alle kortene, er eneste innsparingen ved å samle alt på ett kort at du slipper unna med ett fakturagebyr pr. mnd (hvis det i det hele tatt er slikt gebyr). Men det er selvfølgelig enklere å bare ha ett kort å forholde seg til.

Som andre har sagt ville jeg ha hørt i banken om du kan få samlet alt til et lån der, med lavere rente.

 

Et annet alternativ er å bare betale minstebeløp på to av kortene (men aldri mindre enn påløpte renter!), og mye (resten av det du har budsjettert med) på det tredje. Etter en stund vil du da bare ha to kort å forholde deg til, og etter enda en liten stund bare ett.. :)

 

Og for å komme med en Luksusfelle-formaning: Når du har nedbetalt et kort (på den ene eller andre måten), må du si opp avtalen (eller sperre det) slik at du ikke faller for fristelsen å ta opp ytterligere forbruksgjeld..

Lenke til kommentar

Du kan jo høre med banken om å få ett forbrukslån som nedbetales over feks 5 år. Får nok ikke noe bedre rente, men du får ett fast beløp å forholde deg til hver mnd. Det er dog viktig å bruke dette lånet til å betale ned kredittkortene og deretter klippe i stykker disse.

 

Start også en spareavtale i samme slengen, i samme bank. Dette viser initativ til å forbedre din økonomi og gir deg en konto med nødpenger på, som er veldig mye bedre enn å bruke kredittkort og lån unødvendig.

 

Kredittkort og forbrukslån er noe dritt, er veldig vanskelig å kvitte seg med denne gjelda, da det er veldig lett å ta ut mer lån etterhvert som man har betalt ned litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...