Macklemore Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Hei, skal ha prøve om dette imorgen som jeg er veldig lite forberedt på pga lite søvn og mye lekser, vurderte å lage tråd i leksehjelp tråden men føler det er bedre å spørre her. Tema som testes: - korn - karbohydrater - proteiner - fett - hygiene Jeg kan veldig lite om dette her fordi jeg er har vært mye hos rektor av forskjellige grunner mistet også ca 3-4 timer mat&helse pga andre ting. Så lurte på om dere kan hjelpe meg med dette. Gjerne forklare hva de forskjellige tingene er, også nevne flere typer proteiner, flere typer korn forskjellen på mettet og umettet fett takk på forhånd Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Du kan vell søke på nettet eller bare google på det? Lenke til kommentar
Macklemore Skrevet 10. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 10. januar 2012 står 300000 ord unødvendige ord når jeg bare trenger et lite avsnitt. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 (endret) Hvis du skal skrive noen slags form for fakta setninger om korn osv så kan jeg jo hjelpe deg litt med korn (gidder ikke og komme med en hel haug av info... lat) Korn: Korn kommer fra planter som det dyrkes meget mye av i norden. Det finnes 4 hovedsorter i korn som heter: Bygg, Rug, Havre og Hvete. Rug og havre ble spredd som innblandinger i hvete og bygg.... Osv Hvete og bygg er de to mest populære sortene i Norge men havre følger også med i markedet. Man kan også si at rug er en etterspurt kornsort men det dyrkes meget lite av sorten i Norge. Bygg brukes til ølbrygging, dyre for og forskjellige matvarer. Bygg er dessuten den mest brukte kornsorten i dyrefor som bla produseres i Norge. Rug er en sjelden korn art som brukes til dyrefor og matvarer. Hvete er en populær korn art som brukes til matvarer og brukes blant annet til mel. Hvetemel er det mest brukte melet nå til dags så hvete er en meget etterspurt korn art. Havre brukes til dyrefor og forskjellige matvarer som f eks havre gryn. Endret 10. januar 2012 av BirgerCaC 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå