Gå til innhold

Når er det salg på senger? (Svane Zenit og Zefir)


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har hatt planer om å investere i ny seng nå under januarsalget, og har sett meg ut Svane Zenit eller Svane Zefir i størrelse 180x200.

 

Det er etter hva jeg vet kun Living, Møbelringen og Skeidar som fører Svane. Men det er ingen av disse som har noe særlig til salg på sengene nå i januar.

 

Før salg er det Skeidar som kommer klart best ut (over 30% lavere enn Living), med 21.995,- for Zefir og 19.995,- for Zenit. I den såkalte "kampanjen" markedsfører de Zenit til kr 21.990,-, altså 2.000,- høyere enn hva som står som utsalgspris på nettsidene deres...

 

Uansett. Jeg har egentlig ikke noe stress med å få ny seng, og kan vente i flere måneder for den saks skyld. Er det en spesiell sesong man finner bedre tilbud på senger enn andre? Har noen av dere erfaring med akkurat disse modellene? Kommer de noen gang på salg, og hvor mye kan man forvente å få redusert prisen med?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Jeg har inntrykk av at du gjør de beste sengekjøpene på januarsalg. Men ikke alle modeller blir lagt ut på salg, og da er man jo like langt så lenge man allerede har noen favoritter som man prøver å finne best pris på..

 

Mulig du har sett det, men Møbelringen har inntil 40% rabatt på Svane frem til 11.februar. Men jeg aner ingenting om hvilke madrasser dette gjelder..

Endret av Stigi81
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...