Gå til innhold

Manchester City


kozeklumpen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Overskiftene ville komme uansett, det var bare et spørsmål om hvordan de ville være. Tror kanskje det er like greit at han sier i fra hvordan han ser på Balotelli offentlig, at han sløser vekk talentet sitt hvis han ikke skjerper seg, enn at vi får runde på runde med spekulasjoner og "historier fra garderoben" slik vi så med Chelsea for en stund siden.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Synd at eit av verdens beste talenter skal slå bort framtiden sin på denne måten. Forstår godt Mancini's frustrasjon.

 

Hvis Balotelli blir transferlistet til sommeren så lurer eg på kven som vil ha ei slik urokråke i troppen sin... Mancini hevdet ved kjøpet av Balotelli at om det var nokon som kunne få denne unggutten på rett spor så var det han. Om Mancini gir opp så ser eg ikkje mange andre managere som har egenskapene som skal til for å hjelpe denne unggutten. Men eg håper eg tar feil.

Lenke til kommentar
"I hope Balotelli is punished by FA. I defend him all the time, but after 2 years I can do nothing."

 

"You should be happy if Mario stays here, He fills 1, 2, 3 pages of your newspaper."

 

'He (Balo) needs to realise he is in a bad way. If Mario continues, I agree (with Mourinho that he's unmanageable).'

 

Mancini viser klasse og velger sannheten fremfor bullshit. Så ærlige hadde ikke Wenger, Fergie, Dalglish eller Redknapp vært i samme situasjon. Mancini er en fin fyr som har en utakknemlig jobb med å coache overbetalte mercenaries som ikke kunne brydd seg mindre om klubben de spiller for.

 

Er det en ting Redknapp ikke kan anklages for så er det at han utelater ting når han snakker med media, den fyren eier jo ikke grenser. Hadde Ballotelli spilt under Harry ville det blitt et sirkus uten like.

Lenke til kommentar

Skulle til å skrive noe lignende selv.

Hvis man påstår at Harry ikke ville snakket fra levra i en slik situasjon så har man ikke lest eller sett mange intervjuer med denne karen, han sa jo bl.a. rett ut til journalistene hvilke spillere vi var ute etter i Januar-vinduet o.l., samt at han ved flere anledninger har nevnt at han er glad for at han ikke har noen "råtne epler" i laget sitt.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Da var man på topp igjen etter å ha rundspilt lillebror manu. Helt fantastisk å se hvor gode City var. Det sies at Hart må spille mot Newcastle etter å ha hvilt i 90 min mot manu. Hoho.

 

Vinner City de to neste kampene er nok gullet i boks. Tviler på at manu scorer nok. Kampen mot Newcastle blir vanskelig, men det er ikke umulig å slå dem. QPR burde ikke være et stort problem, så jeg våger å påstå at dersom Newcastle beseires går gullet til City.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

^Ja, den er de raske på!

 

Fortjent seier til City i dag, ligger ann til å løfte trofeet i år, og det har jeg ingen problemer med. Men det skal spilles en kamp mot QPR også, ManU vinner nok lett mot Swansea.

Endret av makkaa
Lenke til kommentar

Jeg husker da man ikke kunne kjøpe ligatrofeet.

 

Fotball er business. Lev med det.

Ja, det er nettopp slik $hitty ødelegger Premier League.

Det er klubber som faktisk prøver å jobbe seg oppover, men som får alt ødelagt av at noen onkler i Arabia bøtter inn masse penger inn i $hitty.

Hvorfor får $hitty så mye ære?

Hvem kunne ikke ha fått til det de gjør med ca. 1.5 milliarder i lomma?

Og etter så mye pengebruk har de enda ikke klart å avgjøre PL. Sier litt om hvilket drittlag dem er.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...