Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er ikke jente selv jeg heller, men;

Uten tvil er 110kg litt formye vekt, men det betyr på ingen måter at det er en total dealbreaker.

Vet om venner over 100kg ofte leker med damene. Veide selv 110kg et år tilbake, å så aldri på meg selv som en uten kansje i kjærlighets livet. Men er forsatt ingen grunn til å ikke starte med treningnen og gå ned en 30-40kg.

Lenke til kommentar

Det kjem jo heilt ann på korleis kroppen din ser ut. Trur ikkje du skal tenke så mykje på talet 110, men heller på kroppssamansetningen. Men NEI, det gjer ingenting med ein mann uten stram rumpe og mage. Har faktisk fleire venninne som foretrekke litt "lubbene" menn.

Meir å ta i, meir å vere glad i ;)

Lenke til kommentar

Hva er galt med 110 kg? Jeg er gutt (mann) og er selv 105 (for tiden) og har hatt stram rumpe, flat mage og aldri vært lubben. Blir også til tider benevnt som tynn, når jeg kommer ned under 100kg. Men til gjengjeld er jeg 193 høy og trives både med vekt og høyde. Derfor ser jeg ingenting i veien med en som er 110 kg, men selvfølgelig er alt avhengig av hva du liker og ikke tenker på hva andre mener.

Lenke til kommentar

Etter all sannsynlighet er et menneske på 110kg lite attraktivt. Det KAN, mot formodning, likevel også være et høyt menneske med store mengder muskler, på samme måte som BMI funker fint for å avgjøre om hvermansen i Norge behøver å gå ned i vekt og bygge muskler, men kanskje ikke individer som trener og spiser sunt og ikke overflødig.

Lenke til kommentar

Nei, men det er i stor utstrekning pga:

 

1) mange nordmenn er i dag overvektige (les: langt fra sunn vekt, ikke nødvendigvis 110kg)

2) overvekt, og dets konsekvenser, er blitt normalisert i vestlige samfunn

 

Disse to punktene vil imidlertid den kommende matkrisen i verden ta seg av.

Lenke til kommentar

Veier selv 110kg, haha. Tror det finnes mange jenter der ute som ikke blir satt ut av størrelse, det handler mer om hvordan du bærer vekten enn selve vekten.

 

Tror ikke så mange bryr seg om vekten på mannen, mer på utseende. Overvekt og å veie mye er ikke det samme, mange over 100kg som er i et forhold. :-P

Lenke til kommentar

Veier over 100 jeg, og er godt under 2 meter lang, har ikke slitet med damer så mye akkurat, før jeg fant kjæreste, ikke så mye etter heller egentlig, hehe, kanskje fordi jeg har enormt god selvtillit og er veldig sikker på meg selv? :!:

Endret av Yoshii
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...