Gå til innhold

Holdbarhet på kjøtt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det minus i lufta er det kaldere i lufta en i snøen.

 

Kaldere det er , lenger holder det.

Er snakk om 3-4 mnd eller 8-9 mnd osv om det er -10 eller -25 osv på frysere, så du må nesten vite temp.

 

Investere i en fryser?

Lenke til kommentar

Ja, det var i tilfelle jeg skal på tur. Mest nysgjerrig egentlig, på hvordan det går å ha med kjøttt.

Har nok av real turmat (feltrasjoner...) , men litt...smålei av det :p

 

Ta med deg speke mat og saltkjøtt. Det holder seg lenge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...