TheSleepwalker Skrevet 3. januar 2012 Del Skrevet 3. januar 2012 Hei, lurer på hvor lenge ... vil holde seg spiselig i sekk om vinteren. Får fryst det (legge det i snøen...) om natten. - rå kjøttdeig, uåpnet pakke - stekt kjøttdeig - bacon, uåpnet pakke - pølser, uåpnet pakke Antar jeg poster i rett forum Lenke til kommentar
War Skrevet 3. januar 2012 Del Skrevet 3. januar 2012 Er det minus i lufta er det kaldere i lufta en i snøen. Kaldere det er , lenger holder det. Er snakk om 3-4 mnd eller 8-9 mnd osv om det er -10 eller -25 osv på frysere, så du må nesten vite temp. Investere i en fryser? Lenke til kommentar
sedsberg Skrevet 3. januar 2012 Del Skrevet 3. januar 2012 Høres ut som han skal på tur. Lenke til kommentar
fenele Skrevet 3. januar 2012 Del Skrevet 3. januar 2012 Kjøp tur og boksmat isteden Lenke til kommentar
Kakebakelate Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 Hvis det er til fots, kjør på med realturmat istedenfor. Lenke til kommentar
TheSleepwalker Skrevet 4. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 4. januar 2012 Ja, det var i tilfelle jeg skal på tur. Mest nysgjerrig egentlig, på hvordan det går å ha med kjøttt. Har nok av real turmat (feltrasjoner...) , men litt...smålei av det Lenke til kommentar
sedsberg Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 Jeg har jo sett survival-programmer hvor de har med kjøtt når de er ute i dagesvis. Det viktigste er å steke/koke det skikkelig så slipper du magasjuku. Noe som ikke er så koselig når du er på tur. Lenke til kommentar
mwy Skrevet 4. januar 2012 Del Skrevet 4. januar 2012 Ja, det var i tilfelle jeg skal på tur. Mest nysgjerrig egentlig, på hvordan det går å ha med kjøttt. Har nok av real turmat (feltrasjoner...) , men litt...smålei av det Ta med deg speke mat og saltkjøtt. Det holder seg lenge. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 Kjøtt holder seg til holdbarhet dagen den selv om den akkurat ikke blitt fryst eller lagret i optimale forhold. Lenke til kommentar
sedsberg Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 Strengt tatt skal man kunne lukte og smake om kjøttet er dårlig. Men da er det jo egentlig for sent. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 Trådstarteren er nok ute på tur nå Lenke til kommentar
TheSleepwalker Skrevet 10. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 10. januar 2012 nope men vi planlegger så fort vi har tid Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Holdbarhet på kjøtt finnes ikke det er holdbart hele tiden omtrent Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå