Gå til innhold

Anbefaling av skjerm 24"


walsh

Anbefalte innlegg

Er nok endel poster ang anbefaling av skjermer, men jeg prøver meg alikevell :p

 

Er ute etter en 24" LED skjerm MED veggfeste muligheter. Ønsker 1920x1200. Skal brukes primært til kontorarbeid, men også spilling (mw3 og bf3) og photoshop hacking.

 

Pris rundt 3000,-

 

Noen som har litt peiling på hva jeg burde gå for?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Det finnes ingen?

 

Joda finnes mangen, men du skal ikke bruke den til profesjonell fargebehandling? (aka i photoshop)? du skal bare "leke" litt i photoshop? da blir det litt billigere. Skal se etter en 120hz om jeg finner

 

finner ingen med 2 ms, bare 5 ms og 6 ms. Så fille sett på 24 full hd... etterson de har 1 eller 2 ms

Endret av Stalthy
Lenke til kommentar

Ja er ikke noe profesjonell fargebehandling, men kall det gjerne leking i photoshop :p Lager noen postere, redigerer noen bilder.

 

Primært er det kontorarbeid, med tekst som gjelder. Men blir noen timer med gaming også. Om det er 23-24" er ikke så farlig. Viktigste er at den er bra og kan henges på vegg :)

 

Takk for hjelpen!

Lenke til kommentar

Har vurdert denne:

 

Dell UltraSharp U2412M

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676

 

Den har 16:10 som vil være bra for kontorarbeidet, men dog bare 60mhz. I tillegg er den noe dyp og 8ms (vet ikke om dette er altfor høyt i forhold til gamings?)

 

8ms betyr at etter personen/bilen har kjørt så kan du på en måte se en slags skygge av han, altså du ser på en måte dobbelt med ting som beveger seg fort ( dog er den andre personen mye svakere, og ikke like sterk som den forrige)

 

Men 5 ms burde nok gå, er ikke for den kresne men skulle ikke være noe spessielt problem, og et spørsmål? trenger du virklig x1200? om du klarer deg med full hd så gjør det alt MYEE lettere, da 1200 er ofte beregtet på profesjonelle bilderedigere (de koster vanligvis imellom 5-10k pr skjerm)

Lenke til kommentar

BenQ 23,6" LED XL2420T er en god spill skjerm, men på bilderedigering så er muligens fargene litt misvisende på standard instillinger, så du må nok bruke litt tid å sette opp farge/kontrasten før du får et brukbart resultat.

 

Ellers er jo den skjermen grei, riktignok har jeg hatt 2410T som var defekt, og den skjermen jeg har nå 2420T har en pixcelfeil, men ellers ser det greit ut.

Den skjermen har vel ikke veggfeste som standard, men dem kan justeres veldig enkelt i høyden.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Hm, ser jo ut som jeg egentlig trenger to skjermer :p Men jeg her jo ikke noe profesjonell bruker på hverken spilling eller bilde/video behandling. Så det meste er nok bra nok for meg.

 

x1200 er ikke et kritisk punkt egenlig. Det hadde bare vært behagelig da jeg jobber endel med flere regneark, mail, word, internett osv alt samtidig.

 

Det som er et MUST er veggfeste og ca 24". Men man vil jo gjerne ha i pose og sekk :p 120mhz og 2ms for gaming. x1200 og IPS for kontor og bilde/video behandling.

 

Tusen takk for at dere bruker tid på å finne :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...