Gå til innhold

TV til gutt på 16 - spilling, budsjett 4k


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor kjøpe en HD-Ready stor plasma skjerm som kan få innbrenninger, i stedet for å kjøpe en Full-HD 40 LCD med 100hz?

 

Til konsoller og spill er nok LCD bedre.

 

Innbrenninger er noe som er historie for flere år siden, om en ikke kjøper LG da..men hvem kjøper slikt? Noe dem fleste plasma idag har er image retention, dvs bildet vil henge igjen om en har fks hatt Tv2 logoen i hjørnet lenge, eller et brukergrensesnitt til et spill fks. Et par minutter og det er borte...innbrenning er noe helt annet.

 

100hz med bla bla bla har lite å si når en får input lag, med en plasma så har du 0 input lag, ergo perfekt til spill. Billig plasma vs billig lcd er så enkelt som at plasma vil gi et mer behagelig bilde. Er enig at det hadde vært best med 1080p men siden valget er isteden en 40" full HD skjerm med dårligere bilde egenskaper, mer input lag og det faktum at det er liten til ingen vits med full HD på en 40". Du vil se minimalt forskjell på 720p kontra 1080p på en liten 40", 50" og oppover er en helt annen historie.

 

Budsjett,bruksområde og gøy faktor tilsier for meg at en slik plasma skjerm vil gi mye mer for pengene.

Endret av _LarZen_
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

er enig med _LarZen_ når det kommer til plasma vs lcd, men har faktisk en 50" plasma her i huset fra samsung som brenner seg, greit bilde kommer tilbake, men har ettermerker i 10-20min, og ja, plasmaen er kjøpt i år!. når det er sagt så har panasonic meget gode plasma tver som jeg sterkt kan anbefale, men i dit pris område er det kun lcd anbefale.

Lenke til kommentar

For å si det sånn, med mindre du finner et godt tilbud på nyttårssalget (som denne fra Panasonic), så får du ikke lcd i 40" med 100Hz til 4k. Og nei, "CMR 100Hz" er ikke 100Hz.

 

Hva anbefaler du av disse to da?

 

http://www.lefdal.com/product/lyd-bilde/tv/40PFL5606H/philips-40-led-tv-philips-40pfl5606h

 

http://www.lefdal.com/product/lyd-bilde/tv/UE40D5004XXE/samsung-40-led-tv-ue40d5004

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...