Gå til innhold

Spillåret 2011 – Våre favoritter (PC)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har Andrine skrive nokonting før?

 

Hadde venta fleire Deus Ex-ar og Dark Souls og færre Skyrim-ar på dei personlege listene, men kjekt at nokon hugsa på Terraria og SpaceChem, og stakkars undervurderte Bulletstorm. Sjølv om følgjeteksten under "Beste Humor" får det til å framstå som at de ikkje har oppfatta at Bulletstorm frå PCF og Rick Remender si side er tenkt som ein parodisk pastisj over nettopp urmacho-tøyseheltar som Epics eigen Marcus Fenix.

 

Rart ikkje nokon hadde med Frozen Synapse, som er eit mykje betre indiespel enn Bastion.

Lenke til kommentar

Årets flopp for meg var The Witcher 2.

 

The Witcher 1 var det vakreste rollespillet jeg har sett. Det klarte på en måte ingen andre rollespill har gjort før det å gjenskape en stemning og en visuell kvalitet som særpreget det polske landskap for 5-6 hundre år siden. Stemningen var rå, barsk og bar preg av ingen kjære mor her.

 

Når The Witcher 2 kom var selvsagt de visuelle regissørene byttet ut, og vi beveget oss fra en realistisk verden med stemning, over til en stygg planet designet for å appelere til homoen i oss. Lilla, blå, sterke farger, tykke trær og spesielle planter. Jeg fikk frysninger. Dette var ikke jordkloden, men noe annet.

 

Historien i TW2 var også elendig, og hadde en mengde mangler sett fra ett manusforfattende perspektiv. Når jeg omsider slet meg frem til slutten så måtte jeg le. Enden manglet fullstendig både klimaks og utløsning.

 

Men det er veldig polert da, og det ble nok bygget for å appelere til Dragon Age og konsollfansen, heller enn å fortsette den glimrende sagaen The Witcher 1 startet.

Lenke til kommentar

"BESTE KONKURRANSEOPPLEVELSE, BF3"

 

Ironien i dette er jo at det er et spill som overhode ikke egner seg til kompetetiv spilling i noen form.

 

Spillet er gjennomsyret med bugs, billig og CoDifisert gameplay og med så mange håpløst dårlige og irriterende effekter at det er til å bli kvalm av.

 

Spillet har ingenting å bidra med som et "konkurranse" spill, og selv som et public spill er gameplayet så håpløst råttent og blottet for behov for ferdigheter, bruk av hodet etc at det tvilsomt kommer til å leve utover 1-2år.

 

 

Dersom dere faktisk skal liste et spill som legger opp til konkuranse og ferdigheter i den forstand at det krever mer enn pek og klikk, så kunne dere ha nevnt noe slikt som Warsow, som lanserte versjon 0.62 30 april i år.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Remakene av Ys I og II, Dark Souls, Radiant Historia, Tactics Ogre-remaken til PSP, Warriors: Legends of Troy, Asassin's Creed: Brotherhood, Might and Magic Heroes VI, Witcher 2, Total War: Shogun 2...men favoritten er nok ABBA: You Can Dance. :cool:

 

Neida, det må nok bli Dynasty Warriors 7. Beste i serien så langt. Eventuelt Xenoblade.

 

Ennå ikke spilt Assassin's Creed: Revelations eller Skyrim.

Endret av Spartapus
Lenke til kommentar

Jeg er enig i det meste, men BF3 på beste konkurranse? Pøh.. Spillet var kanskje årets skuffelse for meg. Håpløst mye bugs og som en over meg sier; CoDifisert. Jeg ville helst sett Fifa 12 på toppen :)

 

Men det er veldig polert da, og det ble nok bygget for å appelere til Dragon Age og konsollfansen, heller enn å fortsette den glimrende sagaen The Witcher 1 startet.

 

Spillet er svært ulikt Dragon Age på alle måter og det er ikke på konsoll.. Your argument is invalid.

Endret av Craxmerax
  • Liker 2
Lenke til kommentar

FIFA 12 er jo også gjennomsyret av bugs online. Har aldri sett et spill som gir så store fordeler til folk som bevisst unngår grunnleggende spillmekanikk som for eksempel forsvarssystemet osv. I tillegg kan man nevne dårlig forbindelse med servere og konstante problemer med oppdateringer som ødelegger like mye som de fikser. Nei huff, FIFA i år er en farse online.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg slenger meg på med spørsmålstegn rundt BF3.

Glimrende skytemekanikk? Spray and pray med alle våpen, utenom G3 og SCAR.

Gjennomtenkt brettdesign? Gigantiske områder man blir drept hvis man prøver å benytte seg av. Alle brett er trange, med POI knept sammen i steinkast avstand.

 

Og så slenger man på client side hitdetection, den dårligste netkoden av alle FPS ute på markedet, random bulletdeviation, BattleLog og Origin som kun bringer bugs og fskap og ingen mulighet for mer avansert taktikk (commander og squadsystem).

 

Gøy, for all del, men så utrolig skuffende og uverdig arvtager til BF 1942 og BF2.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Er som å lese en eventuell MTV Game Awards dette. Ikke så overraskende kanskje, med tanke på at Gamer har som målsetning å vokse, og har vokst. Dette er måten å gjøre det på i så måte. (Bekreftet forøvrig bare trenden man har sett i hele år)

 

Den morsomste var at Portal 2 tok hjem beste historie. :!:

 

Takk og pris for Gamers fine tilbakeblikk! Eneste som skiller Gamer og resten av røkla. Nå blir det Police Quest-lesing!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det jeg ofte synes blir litt kjedelig med denne typen lister er at "alle" liker de eksakt samme spillene. Til tross for at man gjerne skal være en slags hardcore gamer når man setter seg ned og lager en liste over hvilke spill man liker best fra et bestemt år, så virker det som svært få har tatt seg en tur utenom allfarvei for å utvikle en mer individuell smak. Nå er det ingen tvil om at Skyrim, Arkham City, Portal, Battlefied osv. er gode spill, men til hvilken grad spør man seg om disse er de spillene man liker best fordi de treffer så godt på ens helt personlige preferanser, og til hvilken grad er det fordi spillene er populære, kritikerroste og ikke minst; lett tilgjengelige? Det er mange store spillopplevelser der ute som ikke står i hyllene på Gamestop eller i bladoverskriftene, men ingen av dem er å se verken i Gamers eller Gamereactors topplister.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...