Morgens Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 Hjelp, er en amatør på kjøkkenet. Tenkte jeg skulle overraske med brød i morgen tidlig, har kjøpt en slik pakke til 2 brød og trodde at alt var med. På pakken står det at jeg skal tilsette 2 ss matolje til vannet, gjæren og melet. Hva er matolje? Hehehe... Jeg har Melange margarin og slik olje som vi bruker til wokken. Kan jeg bruke olivenoljen eller smelte 2 ss med margarin og bruke det? På forhånd takk for hjelp. Lenke til kommentar
SirEmanon Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 Jeg pleier å bruke smeltet margarin og det går greit. Fruen i huset bruker rapsolje. Tror også det går kjempefint å bruke olivenolje (ikke kaldpresset). Lenke til kommentar
Cerwell Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 Olivenolje er en av oljene med mere smak, men det kommer ikke til å gi utslag på to spiseskjeer. Bruk det du har og lykke til! Lenke til kommentar
SirAmp Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 olivenolje er god stemning, smeltet margarin fungerer også fint. Lenke til kommentar
PROuser Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 Olivenolje går bra. Lenke til kommentar
Morgens Skrevet 25. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 25. desember 2011 WOW. Er imponert over så mange positive mennesker som vil hjelpe en amøbe på kjøkkenet. Takk! Lenke til kommentar
Cerwell Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 Brød & sirkus vet du. Lenke til kommentar
Macklemore Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 Nå blir det morrabrød til hele familien hoho Lenke til kommentar
Flying Skrevet 26. desember 2011 Del Skrevet 26. desember 2011 Hva er matolje? Hehehe... Matolje er spiselig olje. Foreksempel rapsolje, maisolje, olivenolje og fiskeolje. I matlaging som skal utsettes for høye temperaturer bør du unngå kaldpressede oljer. Selv bruker jeg vanligvis olivenolje i brød. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 Hvis jeg ikke har mere olje igjen så bruker jeg flytende margarin. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå