Eriksendrul Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Hallo , Som tråden sier er jeg glad i hvitløk og det er sunt også skulle gjerne hatt i meg mye mer men det er et ork og drive og hakke opp det hele tiden , for jeg vet du kan ha det i nesten all slags mat , uansett det har jo ikke dere noe med , hva jeg har i maten:P Men er det noen butikker eller noe som selger ferdig hakka hvitløk eller noe form for det ? Lenke til kommentar
Horrorbyte Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Toro har en tube med presset hvitløk. Det bør finnes i de fleste butikker, men jeg har ikke testet det selv. Lenke til kommentar
Lumpness Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Jeg ente til slutt opp med å spise hvitløken som den var , fjernet skallet og tygde i vei Lenke til kommentar
Han Far Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Jeg hakker nesten aldri opp hvitløken. Bare skreller den og slenger den i maten. Kutter den i skiver hvis det ikke skal koke eller steke så lenge. Lenke til kommentar
For Your Eyes Only Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Holder mer enn nok å skrelle den og presse på den med hånbakken slik at den åpner seg litt. 1 Lenke til kommentar
Horrorbyte Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 Holder mer enn nok å skrelle den og presse på den med hånbakken slik at den åpner seg litt. Når jeg jobber med klassisk hvitløk (ikke kinesisk hvitløk) bruker jeg chef-kniven til å presse feddene mens skallet er på. På den måten får man lettere av skallet. Vil man hakke hvitløken, så tar det bare noen få sekunder etter dette om man har litt kontroll på kniven. Håndbaken fungerer sikkert, men da tipper jeg at man stinker hvitløk i en uke. Dersom jeg skal bruke hvitløken i stekepanne mens jeg for eksempel steker biff, så bryr jeg meg normalt ikke med å ta av skallet. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 15. desember 2011 Del Skrevet 15. desember 2011 den hvitlken på tube smaker dårlig, beisk å jævlig, 100 ganger bedre med den ferske.. stick with the fresh one , Sir Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 16. desember 2011 Del Skrevet 16. desember 2011 (endret) Men hallo! kjøp deg en hvitløkspresse da mann. Endret 16. desember 2011 av medlem-1432 Lenke til kommentar
Eriksendrul Skrevet 16. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 16. desember 2011 Men hallo! kjøp deg en hvitløkspresse da mann. kanskje ikke så dumt , har noe som ligner men den blir båra så veldig klinete Btw noen gode tips på kyllingfilet og hvitløk bortsett fra marinade ? om det bryr noen har jeg et tips : bruk hvitløksfed eventuelt del dem i to og snitt litt i kyllingfilet og putt hvitløken inn , pakk kyllingfilet i foliet og legg i ovenen Lenke til kommentar
Han Far Skrevet 17. desember 2011 Del Skrevet 17. desember 2011 Holder mer enn nok å skrelle den og presse på den med hånbakken slik at den åpner seg litt. Testet akkurat dette. Kappet bunnen av en hel hvitløk, rev den i to og knadde den godt et øyeblikk. Hele hvitløken skrelt på under to minutter. Lenke til kommentar
Blåbær Skrevet 17. desember 2011 Del Skrevet 17. desember 2011 Anbefaler hvitløk i glass ferdig skrelt og i marinade, lik slik du finner fetaost eller oliven. Du finner dem i innvandrerbutikker. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 18. desember 2011 Del Skrevet 18. desember 2011 de på glass er ofte milde , så hvis du ikke er såååå glad i den kvasse hvitløk smaken så er jo det et alternativ, men det er jo en syk kg. pris. Lenke til kommentar
Han Far Skrevet 19. desember 2011 Del Skrevet 19. desember 2011 de på glass er ofte milde , så hvis du ikke er såååå glad i den kvasse hvitløk smaken så er jo det et alternativ, men det er jo en syk kg. pris. Kiloprisen er jo latterlig lav sammenlignet med hel hvitløk, i alle fall hvis du kjøper en hel bøtte til en slikk og ingenting på innvandrerbutikker. Men smaken blir langt fra den samme, og så er det sjukt oljete. Funker sikkert til salater og steking. Lenke til kommentar
Flying Skrevet 19. desember 2011 Del Skrevet 19. desember 2011 Har du prøvd rasp? Jeg syns hvitløkpresser klisser mye og er kronglete å rengjøre, dessuten er jeg ikke alltid klar over mine egne krefter og har knekt en del. Nå bruker jeg rasp hvis hvitløken skal stekes. Skal den bare kokes litt eller brukes rå foretrekker jeg å hakke for hånd. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 de på glass er ofte milde , så hvis du ikke er såååå glad i den kvasse hvitløk smaken så er jo det et alternativ, men det er jo en syk kg. pris. Kiloprisen er jo latterlig lav sammenlignet med hel hvitløk, i alle fall hvis du kjøper en hel bøtte til en slikk og ingenting på innvandrerbutikker. Men smaken blir langt fra den samme, og så er det sjukt oljete. Funker sikkert til salater og steking. på invandrer butikk kan du kanskje få dem billig men skal du i butikken så koster det fort 15-20kr for et lite glass og det er sikkert 30% olje der også, Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 Man får tak i hakket hvitløk i et sånt glass på Meny. Det koster ikke så mye heller men jeg er ikke helt sikker på hvor mye det koster. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå