Gå til innhold

Glad i hvitløk


Anbefalte innlegg

Hallo , Som tråden sier er jeg glad i hvitløk og det er sunt også

 

skulle gjerne hatt i meg mye mer men det er et ork og drive og hakke opp det hele tiden , for jeg vet du kan ha det i nesten all slags mat , uansett det har jo ikke dere noe med , hva jeg har i maten:P

 

Men er det noen butikker eller noe som selger ferdig hakka hvitløk eller noe form for det ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Holder mer enn nok å skrelle den og presse på den med hånbakken slik at den åpner seg litt.

Når jeg jobber med klassisk hvitløk (ikke kinesisk hvitløk) bruker jeg chef-kniven til å presse feddene mens skallet er på. På den måten får man lettere av skallet. Vil man hakke hvitløken, så tar det bare noen få sekunder etter dette om man har litt kontroll på kniven. Håndbaken fungerer sikkert, men da tipper jeg at man stinker hvitløk i en uke.

 

Dersom jeg skal bruke hvitløken i stekepanne mens jeg for eksempel steker biff, så bryr jeg meg normalt ikke med å ta av skallet.

Lenke til kommentar

Men hallo! kjøp deg en hvitløkspresse da mann.

koncis-hvitlkspresse__23486_PE040579_S4.jpg

 

kanskje ikke så dumt , har noe som ligner men den blir båra så veldig klinete :p

 

Btw noen gode tips på kyllingfilet og hvitløk bortsett fra marinade ?

 

om det bryr noen har jeg et tips : bruk hvitløksfed eventuelt del dem i to og snitt litt i kyllingfilet og putt hvitløken inn , pakk kyllingfilet i foliet og legg i ovenen ;)

Lenke til kommentar

de på glass er ofte milde , så hvis du ikke er såååå glad i den kvasse hvitløk smaken så er jo det et alternativ, men det er jo en syk kg. pris.

Kiloprisen er jo latterlig lav sammenlignet med hel hvitløk, i alle fall hvis du kjøper en hel bøtte til en slikk og ingenting på innvandrerbutikker. Men smaken blir langt fra den samme, og så er det sjukt oljete. Funker sikkert til salater og steking.

Lenke til kommentar

Har du prøvd rasp?

 

Jeg syns hvitløkpresser klisser mye og er kronglete å rengjøre, dessuten er jeg ikke alltid klar over mine egne krefter og har knekt en del. Nå bruker jeg rasp hvis hvitløken skal stekes. Skal den bare kokes litt eller brukes rå foretrekker jeg å hakke for hånd.

Lenke til kommentar

de på glass er ofte milde , så hvis du ikke er såååå glad i den kvasse hvitløk smaken så er jo det et alternativ, men det er jo en syk kg. pris.

Kiloprisen er jo latterlig lav sammenlignet med hel hvitløk, i alle fall hvis du kjøper en hel bøtte til en slikk og ingenting på innvandrerbutikker. Men smaken blir langt fra den samme, og så er det sjukt oljete. Funker sikkert til salater og steking.

på invandrer butikk kan du kanskje få dem billig men skal du i butikken så koster det fort 15-20kr for et lite glass og det er sikkert 30% olje der også,

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...