Gå til innhold

valg av tv om 4. skjerm


NoFatChicks

Anbefalte innlegg

jeg kjøpte meg et grundig tv i forgårs (husker ikke typebetegnelsen) på lefdal. jeg sa til selgeren i butikken at jeg skulle bruke den som en 4.skjerm til pcen min. jeg skulle kunne spille og se film på den, og det var det. jeg ble lovet dyrt og hellig at den 46" led tven jeg kjøpte var strålende til det bruket. jeg har selv jobbet innenfor samme bransje en del år, så jeg vet hvordan ting fungerer mtp salg/fortjeneste/bonuser, men jeg var dum og valgte å stole på ham. når jeg kom hjem så var latencyen fra jeg bevegde på musen/trykket på tastaturet til noe skjedde på skjermen nærmere et halvt sekund. den var ikke brukenes til noe annet enn å se film på. jeg prøvde den i gamermode, dette hjalp litt, men den var langt ifra god nok. et absolutt minimum er at skjermen ikke lagger på inputen.

så i dag ble tvet levert tilbake, og jeg fikk pengene i retur. jeg ble foreslått et nytt tv, men jeg stoler ikke på de gribbene lenger.

 

er det noen her inne som kan foreslå et tv til mitt bruk enten fra elkjøp eller lefdal (slik at jeg har 30 dagers angrefrist).

leter etter:

*minst 100hz

*lcd eller led

*fra 40" og oppover, helst 46"+

*helst ikke dyrere enn 7k

 

håper noen har noen gode tips

 

takk for hjelpen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...