Toalettet Skrevet 7. desember 2011 Del Skrevet 7. desember 2011 Hallo! var på tyskebåten forrige uke! Hyggelig tur med kolleger og venner men en ting jeg la utrolig godt merke til var en rett som lå blandt maten i bufféten! Det er det desidert deiligste jeg har smakt! Okey nå skal jeg prøve å forklare, slik at dere matglade kokker og entusiaster forstår hva jeg tenker på! -Det minner veldig om eggerøre, men den er mye mer lys i gulfargen. -Den serveres kald. -Gressløk i! -Utseendesmessig kan jeg ikke beskrive det bedre enn at det så ut som cottage cheese i lyse gul farge. (smaker langt ifra det da) -Var en av de sjeldne matrettene de hadde i frokostbufféet. Men var også i lunsjen og middagen. -Smakte utmerket med laks ved. (lå ofte ved siden av) Om man sammenligner eggerøre fra stekepanne og denne ukjente retten, kan man si at istedetfor at den var tør var den veldig ... Våt/fuktig(?) det var som om det var en slags saus på. Men jeg tror ikke de tilsatte saus da. Ja, som dere da kanskje ser er jeg utrolig keen på å få tak i denne oppskriften eller hva den heter! Så vil jeg bare på forhånd si tusen takk til detektiven som kan "løse" dette! Ps: Retten er også på danskebåten (stena line) Lenke til kommentar
greenman Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Høres veldig ut som eggerøre for meg altså. Kanskje den er tilbredet annerledes enn du er vandt til? Hvis du bruker middels varme og "rører" eggene i veldig kort tid vil de få slik konsistens du beskriver. Da får du også denne fuktigheten siden de ikke er stekt helt "ferdig". Og det er veldig vanlig å ha i gressløk og servere det sammen med røkelaks Lenke til kommentar
skrekk Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Høres unektelig ut som eggerøre. Kan hende den er laget med eggepulver i steden for vanlige egg, og at det blir en annen konsistens pga det. Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432 Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Eggerøre med mye fløte i? Da blir den ganske mye lysere og bløtere. Tror jeg? kommer jo ann på hvordan det er stekt også. Lenke til kommentar
bas Skrevet 10. desember 2011 Del Skrevet 10. desember 2011 Google Gordon Ramsay's Scrambled Eggs, høres veldig ut som hans måte å lage eggerøre på. Jeg synes den blir litt for tynnflytende og fortrekker den kjente "norske" versjonen hvor eggene koagulerer. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå