Gå til innhold

Hjelp! Hva heter denne matretten?


Anbefalte innlegg

Hallo!:) var på tyskebåten forrige uke! Hyggelig tur med kolleger og venner :) men en ting jeg la utrolig godt merke til var en rett som lå blandt maten i bufféten! Det er det desidert deiligste jeg har smakt! Okey nå skal jeg prøve å forklare, slik at dere matglade kokker og entusiaster forstår hva jeg tenker på! :)

 

-Det minner veldig om eggerøre, men den er mye mer lys i gulfargen.

-Den serveres kald.

-Gressløk i!

-Utseendesmessig kan jeg ikke beskrive det bedre enn at det så ut som cottage cheese i lyse gul farge. (smaker langt ifra det da)

-Var en av de sjeldne matrettene de hadde i frokostbufféet. Men var også i lunsjen og middagen.

-Smakte utmerket med laks ved. (lå ofte ved siden av)

 

Om man sammenligner eggerøre fra stekepanne og denne ukjente retten, kan man si at istedetfor at den var tør var den veldig ... Våt/fuktig(?) det var som om det var en slags saus på. Men jeg tror ikke de tilsatte saus da.

 

Ja, som dere da kanskje ser er jeg utrolig keen på å få tak i denne oppskriften eller hva den heter! Så vil jeg bare på forhånd si tusen takk til detektiven som kan "løse" dette! :)

 

Ps: Retten er også på danskebåten (stena line)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres veldig ut som eggerøre for meg altså.

Kanskje den er tilbredet annerledes enn du er vandt til?

 

Hvis du bruker middels varme og "rører" eggene i veldig kort tid vil de få slik konsistens du beskriver. Da får du også denne fuktigheten siden de ikke er stekt helt "ferdig".

 

Og det er veldig vanlig å ha i gressløk og servere det sammen med røkelaks :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...