Gå til innhold

Billige nettbrett


simenl0707

Anbefalte innlegg

Hei,

 

er det noen her inne som har erfaringer med de litt billigere nettbrettene? Tenker da på nettbrett som for eksempel disse:

 

http://www.siba.no/Products/Product.aspx?id=5418935

 

http://www.netshopxl.no/PartDetail.aspx?q=p:4131036

 

Har aldri prøvd et nettbrett, men forstår jo at disse to modellene ikke vil være i nærheten av Ipad/Galaxy etc. Hva får man egentlig for den prisen man betaler for de billigere nettbrettene? Hva er det det de er dårlige på kontra de dyre modellene? Har litt lyst på et nettbrett, men gidder ikke bruke 4-5 laks på noe jeg egentlig ikke har noe kjempebehov for.

 

Håper noen kan komme med noen gode svar og anbefalinger

 

:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte Nook color for rundt 1000kr inkl. frakt, moms og toll fra ebay, og syns i hvertfall at det funka kjempebra. Men man må da installere CM7.1 for å få alle tablet feautures, og overklokke fra 800mhz til 1.2ghz er og lurt. De driver og å porter ice cream sandwich til nook color, så da vil den bli enda raskere. Man må altså like å fikle litt med nook color for å få den rask, siden den er ganske treg stock.

 

For 1800kr kan du få den nye Nook Tablet med 2-kjerners CPU. Både den og kindle fire har fått fine anmeldelser, men fordelen med nook tablet er dobbelt så mye ram og minne og at den har en micro sd slot.

 

Styr og for all den unna de billigste tablettene på ebay!

Lenke til kommentar

Hvor mye må man opp i for å et nettbrett som ikke er "tregt" (iforhold til de dyrere modellene) da?

Du må opp i 2-3000. Mer spesifikt, så bør du ha et nettbrett med Android Honeycomb. Elkjøp/Lefdal hadde et slikt et på tilbud til 2000 kr for en måned siden eller noe, nå er det litt dyrere.

 

Her er de mulige nettbrettene: http://www.prisjakt.no/category.php?o=produkt_pris_inkmoms&l=s79741225

 

edit: Archos 101 G9 til 2232 hos Pixmania ser bra ut pris og specs-messig. Har TI OMAP 4 brikkesett som er bedre enn Nvidia Tegra 2 som de fleste andre Honeycomb brett kommer med.

 

edit2: Kan vel legge til at det man betaler for over det her er bedre byggekvalitet, tynnere brett, bedre skjerm (spesielt innsynsvinkel og lysstyrke), mer innebygd minne, og kanskje også lengre batteritid.

Endret av eisa01
Lenke til kommentar

Android 2.X er lagd for telefoner, og det er dermed bare mindre kjente nettbrettprodusenter som bruker det. Honeycomb ble spesiallagd for tablets, og vil i nær fremtid bli oppgradert til Ice Cream Sandwich.

 

Når det gjelder Market, så er jeg ikke 100 % sikker, men har hørt at det ikke er inkludert på noen 2.X nettbrett, siden produsenten må ha tillatelse fra Google, og Google liker ikke at produsentene bruker 2.X istedenfor Honeycomb på nettbrett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...