Gå til innhold

Overclock et MSI GTX580 Twin Frozr II


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Core/shader clock er den du vil øke mest vanligvis. Start med å øke Core clock med 25 MHz, shader clock er alltid 2x core clock på ditt kort forresten :)

 

Etter å ha gjort dette kan du prøve å kjøre et stressende spill eller test (3DMark11 Jungle i 5-10 minutter, The Witcher 2 i 10 minutter eller Crysis/WARHEAD benchmark loopet 3x pleier å fungere best i min erfaring) noen minutter. Om du ikke får kræsj, merkelige farger eller andre problemer er overklokken grei og du kan gå videre oppover ;)

 

Spenning er også noe du kan justere på for å øke grensene for maks klokkefrekvens, vær veldig forsiktig med denne med mindre du er sikker på at du har en god strømforsyning og god kjøling, en økning på 30mV kan fort levere 5°C høyere temperatur og trekke 30W ekstra.

 

Andre ting du kan prøve er å sjekke om en senkning eller økning på memory clock vil la deg overklokke høyere, men dette er litt mer avansert og er kanskje noe du vil prøve senere. Det er godt mulig du ikke har mye nytte av båndbredde, og at 40 MHz ekstra på core clock vil gi deg bedre ytelse, slik har det vært på mange nyere Nvidia-kort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...