Gå til innhold

Engelsk bedre av spill?


Ble du bedre i engelsk av spill?  

110 stemmer

  1. 1. Ble du bedre i engelsk av spill?

    • Ja
      107
    • Nei
      3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg spilte selv pokemon når jeg var liten, men det var ikke generelt det som gjorde min engelsk bedre. Etter jeg slutta med pokemon, begynte jeg å spille et spill som heter RuneScape, et RPG spill litt likt WoW, ikke hat på meg pga det, jeg vet WoW er bedre. Samma det, jeg har blitt ganske mye bedre i engelsk av det ja. Merker det selv at jeg er et lite hakk over de andre. Noe jeg synes du skal legge til i prosjektet ditt er "hvilke spill som lærer best" eller noe, der du kan utdype deg litt om hva type spill du lærer mest av, feks CoD eller BF, der du lærer svært lite, og helst bare unyttige ting om våpen og shit xD Mens WoW derimot, der du lærer om litt mer nyttige ting som f.eks beskrivelser, eller hva ting heter, som f.eks "wand" eller "shop". Vet det er lette ord, men de er bare eksempler.

 

Noe du også kunne slått til med, var med tanke på hvordan teknologien utvikler seg, er at tekst i RPG spill, blir om til stemme, og da vil også nestegenerasjonen lære mer..

 

Lykke til med framførngen!

 

-DahPain

Lenke til kommentar

Tusen takk alle sammen for flotte svar og kommentarer!

Jeg har definitivt et godt utgangspunkt nå med denne tråden.

Håper jeg får flere svar etterhvert, alle svar er med å hjelper her! :)

 

 

 

 

Det heter ' Do playing videogames improve your\our English '.

 

Du kan jo begynne der, så slipper du å få feil på første linje i oppgaven din :whistle:

 

Tror ikke det nei, var faktisk engelsk læreren min som har bodd i England i 12 år som foreslo emnet og han har selvfølgelig også godkjent det.

"Does gaming improve your English" <--- ikke noe feil der :p

Lenke til kommentar

Helt uten tvil.

 

Var rundt 11-12 års alderen når jeg spilte mitt første MMO (Som het Dransik) - Og endte opp med å bli best i klassen i Engelsk. De leksene jeg gadd å gjøre, freste jeg igjennom når det var nødvendig. Det ble virkelig lett, faktisk. Var vel ikke før 3. klasse på videregående karakteren sank til en 4. pga. diverse analyseringer av dikt, osv.

 

Hadde 5ere og 6ere veldig ofte ellers.

 

Det jeg derimot lærte på skolen var å bruke riktig uttale, samt for eksempel forskjellen på når du skal bruke "a" og når du skal bruke "an" foran ett ord.

Lenke til kommentar
Tror ikke det nei, var faktisk engelsk læreren min som har bodd i England i 12 år som foreslo emnet og han har selvfølgelig også godkjent det.

"Does gaming improve your English" <--- ikke noe feil der :p

Det er heilt riktig. Her har vi tredje person eintal ("gaming" = "it"), so då blir det "does".

 

Når det gjeld korvidt spel gjer ein betre i engelsk, er eg einig med han som sa at all bruk av språket vil hjelpe deg å lære det. Sjølv lærte eg mine vel mine første engelske ord frå spel og programmeringsspråket BASIC. Særleg spel som dei gamle Sierra-eventyra, der ein måtte skrive dei riktige orda for å komme vidare, var nok til god hjelp for å lære enkeltord. Seinare trur eg at eg lærte meir av dei engelske datablada eg las (t.d. CU Amiga og Amiga Format), sidan det der var samanhengande tekstar som måtte forståast.

 

Kay

Lenke til kommentar

Har personlig alltid vært flink i skolerelaterte (teoretiske :whistle: ) ting. Kunne lese og skrive før jeg begynte på skolen (dog, ikke så veldig bra) begynte å lese engelsk litteratur på engelsk før de fleste andre jeg kjenner.

 

Ordentlige spill (les: Ikke Josefine eller Flåklypa) begynte jeg med da jeg var 8 år. Ved at jeg hørte engelsk og spurte og gravde om hva hva betydde (enten ved hjelp av google eller ved hjelp av foreldre) tror jeg at jeg lærte mye. Jeg har personlig aldri spilt WoW, men de jeg kjenner som gamet WoW før de kunne gå var gjennomsnittlig god i engelsk.

 

Jeg tror jeg vil konkludere med at engelsken min har forbedret seg ved hjelp av spill - uttalen pga det jeg hører og det skriftlige på grunn av jeg MÅTTE vite hvordan det skrives.

Stilen du skal skrive høres forholdsvis enkel ut. Hvilken klasse går du i?

 

Håper dette hjelper deg litt!

Lykke til.

 

BTW; Ville kalt stilen min "Does playing video (eller computer) games improve your English?"

Endret av Nightmare1518
Lenke til kommentar

Sannsynligvis, men det er ikke en veldig effektiv måte å forbedre ferdighetene på. Bøker, skriving og utenlandsreiser til engelskspråklige land vil være bedre hvis formålet er å bli dyktigere. Selvsagt, man plukker opp noen ord her og der--men det er ingen målrettethet i det. Når det kommer til multiplayer, vil det være store variasjoner og mange variable som vil avgjøre om det er et miljø som kan stimulere språklige ferdigheter eller ei. Nasjonaliteten til de man spiller med, alderen til disse, hvorvidt du faktisk deltar aktivt og forsøker å bli dyktigere selv eller om det kun er spill-lingo som reitereres.

 

TL;DR: Det er sikkert flott hvis man ikke har gode engelskferdigheter fra før, men er ingen superb kilde til læring.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...