Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Farlig å drikke gjær?


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Har laget hjemmelaget vin, men det har ikke sluttet å gjære ennå. Ifølge oppskrifta så burde det ha sluttet idag, men det har det ikke. Man hører at det "suser" i bøtta og trykket er ganske stort der. Er det farlig å drikke det nå, eller bør man vente? Det er vel stor sjangse for diarre og annet utrivelig?

 

 

Postet av anonym: 06125f0e19f9620130ed71026f738477

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du bør vente til gjæren har gjort seg ferdig, men om du absolutt skal drikke det, så anbefaler jeg å drepe gjæren med gjærstopp.

 

Drepe gjæren er uaktuelt. Det jeg lurte på er hva som skjer dersom man drikker noe som gjærer?

Kansje man må passe seg slik at man ikke blir mer beruset enn det man hadde tenkt?

 

Postet av anonym: 06125f0e19f9620130ed71026f738477

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Drikke gjær er ikke farlig, men kan ende med magetrøbbel. Når man driver med brygging, så må man enten bli ferdig med prosessen, eller så må man drepe gjæren.

 

Drikk i vei, men om du får vondt i magen, så vet du hva det kommer av.

 

Kommer med helserapport i morgen!

 

Postet av anonym: 06125f0e19f9620130ed71026f738477

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...