Gå til innhold

Grafisk design eller film? (medier og kommunikasjon)


eivino94

Anbefalte innlegg

Hei, er en elev som går 2. året på medier og kommunikasjon. Her har vi et valgfag, kalt PTF(prosjektfag til fordypning), hvor man kan velge mellom film, grafisk design, foto, osv.

 

Har frem til nå gått film, men i det siste har jeg tenkt på å kanskje bytte til grafisk design. Grunnen er at film ofte førte til uferdige og veldig amatørmessige resultater, og at hele arbeidet avhenger av hvor godt teamet samarbeider. Det jeg liker med det, er det varierende og praktiske arbeidet, og at etterarbeidet(redigering og klipping), er noe jeg føler at jeg får godt til.

 

Likevel er det noe som sier at jeg bør bytte til grafisk design, da jeg alltid har likt å tegne og holde på med farger. Har også tidligere i de vanlige MK timene hatt et par oppgaver innenfor grafisk design som jeg har blitt fornøyd med. Hvis noen er interesserte ligger noen av arbeidene på "skole portfolioen" her: http://http://eivindbraekkef21.wordpress.com/ :p

 

På eksamenen i medier og kommunikasjon, er det vanlig å velge det faget man har i PTF, og siden eksamenen kun varer over to dager, er dette også en grunn til at jeg ønsker å bytte, da to dager er veldig kort tid for lage en film.

 

Det jeg til slutt lurer på er om noen av dere har en mening om hvorfor jeg bør bytte til grafisk, eller eventuelt bli hvor jeg er. Hvilke positive eller negative sider finnes det? Om det er noen med erfaring fra yrket grafisk designer eller noe innenfor film, som ønsker å dele dette, hadde det vært veldig interresant og høre.

 

Takker for svar ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...