Gå til innhold

Alien funnet i Peru?


Anbefalte innlegg

Visse egyptiske familier svøpte inn hodeskallen sin fra de var barn, og fikk direkte ovale hodeformer etterhvert som de utviklet seg og ble eldre. Hadde vi ikke funnet pyramidene , tydet språket og raidet alle gravkammer og sarkofager som vi har gjort , så har ikke vi mennesker vist nettopp dette om de gamle egypterne.

 

så vi hadde nok fått samme type oppblåsning av saken i mediene om de skulle funnet skallen jeg viser under her idag

 

skull-binding.jpg

 

Så blir spørsmålet, hvorfor gjøre dette i utgangspunktet? Hva er inspirasjonen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis man faktisk ser hele videoen på vg.tv så bør man få med seg at det er en antropolog i siste halvdel som forklarer litt om bl. a Inkaenes offerskikker. Foreløpig tyder alt på at dette er et barn som har blitt ofret. Sannsynligvis ville det ikke overlevd uansett, og da er det ifølge Inkaenes logikk bedre å ofre det til gudene.

 

Men det hadde helt klart vært kult om det var en alien. Det bare så alt for lite som tyder på det :-)

 

Salvo glemte å si at denne antropologen ikke gir noen som helst begrunnelse for at denne mumien skulle ha blitt ofret. Han sier enkelt og greit, inkaene ofret mennesker derfor er dette ett ofret menneske!? Han gir heller ingen begrunnelse for hvorfor han mener jekslene er vanlige. Han bare sier de er det. Så hva snakker den andre personen om? Bare vrøvl? Ja kanskje, men slikt har vi jo ikke plass til i media.

 

Ellers er det typisk oppskrift for alt som har med det paranormale å gjøre: Hendelse presenteres, så får debunkeren lov til å avslutte innslaget som om det han sa var så definitivt at saken når er løst.

 

Vi får vel vente på DNA prøven da.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

 

Så blir spørsmålet, hvorfor gjøre dette i utgangspunktet? Hva er inspirasjonen?

 

Slike skaller er funnet flere steder (som tidligere nevnt, feks. i Egypt). Og dermed blir dette spørsmålet enda mer relevant. Hvor kommer inspirasjonen fra? Ideer som dukker opp på to nærmest motstående sider av jorden samtidig, to kulturer avskilt av lange avstander og store hav. Disse to samfunnene (inkaene og egypterne) hadde flere likheter ved kulturen og arkitektur osv enn bare slike elongated skulls.

 

Så nå at dette ble en liten bump, så da kan jeg jo like gjerne spørre om noen har fått med seg om det er kommet noe info om DNA-resultater eller noe annet gøy? :)

Endret av HanAndreTomaten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...