Gå til innhold

Western Digital boikotter SSD?


E_B84

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De aller fleste av harddisk-produsentene lager også SSD-disker, men etter det jeg har fått med meg så gjør ikke WD dette.

Etter de siste tiders oppkjøp er vel WD, Seagate og Samsung de største HDD-produsentene, og disse tre dominerer markedet.

Av disse tre er det vel Samsung som har det bredeste utvalget av SSD'er, men i den store sammenhengen så er Samsung en liten aktør i SSD-markedet. (De produserer NAND flash memory som også brukes av mange andre SSD-produsenter, men de er da i rollen som underleverandør.)

 

Men jeg synes ikke det er riktig å si at WD "boikotter SSD". For det første er det feil bruk av begrepet "boikott", men selv om man legger godviljen til (- vi skjønner jo hva du mener -), så kan man ikke si at WD er noe dårligere stilt enn Seagate her. Det er ingen automatikk i at en stor produsent av snurredisker skal bli en stor produsent av SSD'er. Begge er lagringsenheter, men det er basert på totalt forskjellig teknologi. Hvem vet, kanskje kommer WD/Seagate til å (forsøke å) kjøpe opp en SSD-produsent for å få et større "brohode" innenfor SSD-markedet. (For alt jeg vet har de eierinteresser der allerede.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...