Gå til innhold

Abit med problemkort?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, dei brukte eit par dager på og finne ut om abit ic7 hadde feil på lydkortet, det er ikkje så vansklig og finne ut av, som noken sa i posten der. les vidre... http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t...?threadid=12382

 

 

I do need some time to reproduce the issue first before I can issue a trouble ticket. I will look into it and test the mic sound level. Will get you all an update in a day or two.

 

Best Regards,

ABIT-FAE

 

Hell ABIT_FAE,

 

How long does it take you to test a MIC? Did you open a trouble ticket so far?

 

Anyway, why dont you respond with your findings?

 

Chinna

 

ABIT FAE,

 

Where is the trouble ticket? Everyone here knows there is a problem, you got to raise a troble ticket, what is happening?

Just beeing silent never solves problems.

 

Chinna

 

Abit - built for deaf people

 

 

 

Where is the response, it is more than a week?

 

 

Chinna

 

 

well i just got a brand new ic7 and a new ic7-g and both of them have the new NB fan but the mic sound is still phooked!

 

oh well... just get a pci sb 16 for 12 bucks and call it a day.

 

randy

 

bump  

still no official response?

 

 

Veit ikkje kva eg skal sei eg...

Dette var på abit sitt forum. Nice piece... *not*

Lenke til kommentar
Hva vet du egentlig om det? Jobber du der? Det kan godt hende at de hvirkelig prøve å jobbe med feilene som blir rapportert av kunder. For sikkerhets skyld så kan jeg legge til at jeg ikke er så særlig begeistra for Abit for tida, så jeg er ikke en fanboy.

 

 

KAN HENDE... ja,men det gjer dei ikkje. G0ne finito... spar pengene, eller kjøp eit anna kort.

Lenke til kommentar

Det er ikke bare ABIT som ikke svarer på spørsmål. På bildet under ser dere en feil som jeg avdekket med det blotte øye. Resultatet var et HK som definitivt ikke virket som det skulle. Etter at jeg mottok det tredje kortet fra leverandøren, fant jeg feilen.

 

Da jeg tok kontakt med ASUS, fikk jeg aldri noe svar. Jeg kontaktet også to norske importører, men med samme resultat. Først når PC World med Otto von Münchow i spissen tok opp saken kom det svar. Svaret egentlig ikke særlig matnyttig, men ASUS lovet at de skulle se på saken. Dessverre husker jeg ikke hvilket ASUS kort dette var, men det er et par år siden.

 

Asusutentekst.jpg

Lenke til kommentar
Kan jo også nevnes at du vissnok ikke får kjørt minne over 255 (510 DDR) Mhz heller, pga. en BIOS-feil, men dette blir vel forhåpentligvis rettet snart.

http://www.legitreviews.com/Reviews/xms4000kit_4.shtml

 

Tull og tøv har selv hatt minnet oppe i 533, (Pc 4200 brikker fra geil)

 

Hehe, tenkte å lete opp noen flere steder jeg hadde sett dette nevnt, men har vel bare lest det samme flere ganger, utrolig hva trøtthet gjør med en ;) Og hørtes så software-aktigut, litt sånn "vi lagrer minnehastigheten vha... en byte! (0-255) at jeg faktisk trodde på det... Beklager så meget, skal sjekke bedre før jeg poster noe mer noe sted :D

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Så skjedde det hos meg og... (IC7)

Det sto en vannblokk montert i de 4 ørene. Plutselig var det bare 3 ;)

Ingen katastofe da det skjedde når PC var avslått. Det som derimot kunne blitt katastofe var at jeg var så ekstremt smart at jeg startet opp PC etter jeg hadde oppdaget dette. Blokken hang jo tilsyelatende fortsatt helt fast. Det gjorde den ikke. Den hadde naturligvis vippet litt ned mot det tredje festet, og kortsluttet endel komponenter som ligger rundt NB. PC startet naturligvis ikke opp (bare nesten) Så var det bare å fjerne det tredje festet og. Nå virker alt igjen. Nå henger blokken rett, da den er festet diagonalt med to fester. For se hvor lenge det varer...

Burde vel egentlig henge et snøre i den, så den ikke ramler på skjermkortet hvis den løsner.

Lenke til kommentar

Jeg loddet fast den ene løkken på IC7-G -kortet, og det har holdt meget bra. Jeg "re-loddet" de andre løkkene samtidig, og foreløpig har det ikke skjedd noe tross i at kortet har vært montert og demontert flere ganger, samt opplevd store temperatursvingninger når det har vært transportert utendørs.

Lenke til kommentar

Å bore større huller i hovedkortet er noe jeg ikke ville gjort sånn uten widerøe. Det er en del baner der som du garantert ikke vil kappe...

 

Om løkken ikke er gått tapt, går det helt fint å lodde den fast igjen. Tips: sørg for å fjerne alle rester av loddetinn først (loddelisse er sånn sett en gudegave!). Og er du n00b på lodding:

http://www.overklokking.no/guides/loddeguide/index.html

:) :) :)

Lenke til kommentar
Siste nytt: Joda, det måtte jo skje... Nå har det andre øret poppet av. Satt forran PCen, og plutselig hørte jeg et merkelig "pjong" fra maskinen. Hjernen brukte ca 3 sekunder på og bearbeide informasjonen. Resten av skrotten brukte 0,1 sekund på og stupe over maskinen og rykke ut ledningen når jeg skjønte hva som hadde skjedd. Da det skjedde satt jeg ironisk nok å surfet på Abit sine forum for å lese mer om fenomenet... Festeordningen på DDen blokken består av en uisolert aluminiums håndtak/klo. Den var 2 mm fra og kortslutte skjermkortet :wow: Alt gikk heldigvis bra, og nå har jeg teipet fast en radeon vifte. Gjør jobben glimrende den. Kortet blir nok RMA når jeg får summet meg.

Edit:
Nå fant jeg en fin forklaring på en god løsning. Mulig jeg går for denne metoden, og gir f i RMA. Man får nytt kort, og det samme skjer igjen. Da ryker det kanskje mer... Så det er vel kanskje like greit og gjøre det selv - og skikkelig! [url="http://dfxwebs.com/AbitIC7NBFix/"]http://dfxwebs.com/AbitIC7NBFix/[/url] Endret av Arctic
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...