Gå til innhold

[Løst] Store problemer etter bruk av TrueCrypt


Anbefalte innlegg

Hei, er litt usikker på om dette er riktig forum men peiser like så greit på.

 

Jeg innstallerte for litt siden TrueCrypt og kryperte dermed en partisjon på 600gb på min ene harddisk. Idag bestemte jeg meg for at jeg hadde lekt nok med kryptering så jeg skulle fjerne den. Jeg overførte alle filer til en ekstern harddisk og slettet TrueCrypt. Etter dette formaterte jeg begge partisjonene på denne harddisken og smeltet de sammen til en partisjon på 1T igjen.

 

Når jeg prøver å innstallere steam nå får jeg følgende feilmelding:

(SE VEDLEGG)

 

 

Jeg har prøvd systemgjennoppretting, formatering, har prøvd å mounte volumet på nytt i TrueCrypt for så å unmounte det på riktig måte, uten hell.

 

Jeg har prøvd å ta ut strømmen til denne harddisken, men da får jeg ikke bootet opp. Dette aner jeg ikke hvorfor skjer, jeg har en SSD som primær harddisk, det er denne jeg har innstallert operativsystemet på. Noen forklaring her?

 

Hvis noen hadde hatt en løsning på dette hadde jeg vært utrolig takknemlig. I værste fall skal jeg være fornøyd om jeg kan nappe ut denne harddisken og bare bruke min SSD. Så lenge jeg får bootet opp og alt er i orden med SSD'en så er jeg happy.

 

Takktakk

post-98130-0-74046900-1321018140_thumb.jpg

Endret av Celusion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har prøvd truecrypt selv , det funker jo så og si men det kødder med så mye småting i dataen at det tar lang tid og rette opp feil .

 

jeg skulle formatere uansett så jeg gjorde bare det :p

 

Så du sier at hvis jeg formaterer SSD disken min, så vil problemet løse seg? Er ikke det litt rart da, med tanke på at det er en annen harddisk som er kryptert?

 

Og selv om jeg formaterte denne andre harddisken så forsvant det ikke. Har lest litt på TrueCrypt.org og det at jeg formaterte harddisken jeg hadde kryptert var visst fryktelig fyfy. Men finner ingen god forklaring på hvordan jeg fikser det.

 

Fant dette via Google: http://www.runpcrun....n-invalid-drive

 

Det minner i hvert fall om feilen du får.

 

Takker, jeg skal lese og se hva jeg finner ut av.

Lenke til kommentar

Ja, da har jeg altså fått løst problemet. Jeg kjøpte meg like så greit en ny harddisk, formaterte alt som var å formatere. Så nå håper jeg det virkelig er i orden.

 

Best advice of the day: ikke innstaller truecrypt om du har tenkt å avinstallere det en annen gang. Bortsett fra det, fungerer det kung.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...