Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenta plutselig sååå kald mot meg, Fortsettelsen, uff


Anbefalte innlegg

Vi snakket ut nå, og fyyyyy så glad jeg ble nå. Grunnen er faktisk noe ingen av oss trodde. Vet jeg er slem, men skriver alt senere, da hun er her i nærheten hele tiden, ...vil ikke at hun skal se denne latterlige tråden, lol :ph34r:

Så du tørr ikke å være ærlig mot henne så du får noe å skjule? Tviler på at det er godt likt at du har noe å skjule men det er opp til deg : )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-awWb2dC

Vi snakket ut nå, og fyyyyy så glad jeg ble nå. Grunnen er faktisk noe ingen av oss trodde. Vet jeg er slem, men skriver alt senere, da hun er her i nærheten hele tiden, ...vil ikke at hun skal se denne latterlige tråden, lol :ph34r:

 

Så Braaaa! som sagt, god kommunikasjon varer lengst!

Tråden er superlatterlig, men nå er alt i orden, so no worries!

Kos deg med jenta du elsker! (er som en romantisk film det her, ender alltid bra :p)

Lenke til kommentar

Haha, skjule ja, alle mine mistanker høres bare latterlige nå som jeg vet hva grunnen var. Hun har lagt seg nå.

 

Hun var redd for å gå alene fra veninna så sent, lite belysning i det området. Hun ringte og spurte om jeg kunne komme og møte henne, noe jeg gjorde. Litt småprat i starten, så kom jeg til saken: startet med at hun var sååå glad når jeg først kom, men virker ikke glad og avstøttende nå, hva skjedde? Og DER kom det ut ganske mye som hun holdte inne i seg.

 

Hun var veldig frustrert, og det fordi ...wait for it....wait for it....jeg var ikke agressiv nokk, faktisk. Fra min side var jeg forsiktig, tenkte vi var venner lenge, nå må jeg avansere varsomt her. Mens hun er (det visste jeg fra før av) veldig følelsesladet, masse følelser som strømmer ut og det er ingen toleranse for forsiktighet, varsomhet og lansomhet som jeg praktiserte. Hun ble sååå sur at jeg var så forsiktig, ville at jeg skulle være røff mot henne med en gang (hun hintet om det på telefonen, men jeg trodde likevel jeg måtte tone det ned i starten). Og sånn er jeg selv, jeg liker å være "bad boy" så jeg ble mer og mer glad, ikke bare fordi problemmet var løselig, men også at hun er sånn og liker det sånn.

 

Mens hun kom med masse argumenter tok jeg bare tak i henne (hun var så hot når hun snakket sånn småsint :) ) og kysset henne intenst, det ble med en gang gjensidig. Par kyss senere kom vi hjem og begge ble lettet. Nå er det bare å være meg selv, og drite i denne forsiktigheten jeg trodde var lurt i starten, lol.

 

Edit: Det var veeeldig bra at jeg snakket med henne, jeg skjønte ut ifra det hun sa, at om jeg ikke snakket med henne tidlig nokk, kunne dette bli veeeeldig trist historie. En stoooooor takk til alle dere som tipset om å snakke med henne om det.

Endret av Vod kaNockers
Lenke til kommentar
En stoooooor takk til alle dere som tipset om å snakke med henne om det.

Skulle til å svare men ser det har løst seg, men generelt med damer om det plutselig blir problemer med de så er det å se an hva som har skjedd i forkant å se mulige problemer. Hvis du sier noe feil så skal det som regel være en direkte å stor feil for at du faktisk heller bør holde deg unna ei lita stund (med lita stund mener jeg en dag eller så) å hun vil trolig gjøre det veldig klart at hun ikke vil prate å.

 

Om det var noe du sa indirekte så har du som oftest en mulighet til å rette opp for deg før skaden blir gjort, men du må se feilen for å kunne gjøre det.

 

Fellestrekket for begge ting er uansett det samme, at du må prate med henne for å finne ut om hun vil prate ut med deg om det eller om du bør skygge banen en stund. Kan være vanskelig å lese tegnene men det kommer med tiden.

 

Men er glad det ordnet seg for deg ;)

Lenke til kommentar

Nja, vi kysser og sånt nå, men fordi vi var hjemme hos foreldrene hennes hele uka, var hun ikke villig til å gjøre så mye ut av det. Føler fortsatt at hun er som hun sa "frustrert for at jeg er for treig", men hva kunne jeg gjøre? Bodde hos foreldrene og moren hennes er sykemeldt og var med oss hele tiden. Ser henne en liten stund senere i dag, tenkte å ta henne og bygynne å kline med henne passe agressivt for å vise at jeg har lyst på henne. Er besøk her hvor jeg bor også, en del folk, så får ikke være alene med henne heller :nei:

 

Så vi er ganske frustrerte begge to med andre ord. som sagt hun kommer hit i 1 time for å hente noe klær (her i Oslo), så drar hun hjem til foreldre. Kommer tilbake til meg på onsdag kveld og så drar vi på båttur til Danmark.

 

NOEN TIPS? om hvordan jeg kan få henne til å glede seg til denne båtturen? Vi får alenetid på rommet mitt i 1 time senere på dagen, men det blir en Lutefisk middag på andre side av veggen, så sex går ikke :/

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-awWb2dC

....Vi får alenetid på rommet mitt i 1 time senere på dagen, men det blir en Lutefisk middag på andre side av veggen, så sex går ikke :/

 

Joda, spennende det! Goooo for it! :dribble:

Lenke til kommentar

....Vi får alenetid på rommet mitt i 1 time senere på dagen, men det blir en Lutefisk middag på andre side av veggen, så sex går ikke :/

 

Joda, spennende det! Goooo for it! :dribble:

Hun kom sliten i går, ....og siden jeg savnet henne hele dagen og var innstilt til å begynne å kline med henne prøvde jeg å starte med et kjempekyss, mens hun gikk for en vennlig kinn mot kinn. Når hun skjønte hva jeg prøvde på ble hun sur fordi hun var sliten og jeg åpenbart ikke tok hensyn til det (jeg visste ikke det, sorry). Så bestemte jeg meg for å finne ut hvorfor hun er fortsatt så kald mot meg, da snakket hun ut igjen....denne gangen sa hun at jeg var for mye på.....eh, var jeg det? Ikke noe mer enn før. Er nyforelsket og greier her. Tok inn det om at vi var bestevenner så lenge, nå er vi plutselig i et forhold.... Til slutt sa hun at jeg skal ta det med ro og ikke stresse, hun gjentok det siste 4 ganger på rad, hvis ikke mer.

 

Jeg er ikke noe ball man kan sparke rundt, jeg konfronterte henne med mine synspunkter og mine meninger, hun skjønte til slutt også hvor bekymret jeg var for hvor jeg trodde dette var på vei, satt seg fort ved siden av meg og ga meg kjempeklem og sa at jeg ikke skulle bekymre meg om det.

 

Så var vi ferdig med det og samtalen gikk over til vanlige daglige ting. Halv time senere et kyss ha det bra og hun dro hjem med bussen.

 

HVORDAN ser dette ut fra siden? Ikke noe å bekymre seg for? Eller?

Lenke til kommentar

Juviking, kan hende. Men hun snakket om følelser også er hun lei etter 2,5 dager? .....kanskje det, men trodde forelskelsen varte mye lenger i startfasen. Husk at dette her er jente som sa hun ideelt sett vil ha sex hver dag flere ganger om dagen, lol. For min del virker det ikke unormalt, er ikke så mye av den kyssingen som dere tror.

 

vidarkri, tror ikke det, da jeg bodde hjemme hos hennes foreldre med henne, hvor var hun i halmen? På doen på jobben hennes? Men kunne stemme i et annet tilfelle.

 

Skal gi henne mer plass når hun kommer i morgen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...