Gå til innhold

Grill en kristen! :)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den er for lett, hvem har skap djevelen da? :innocent:

 

Jeg har hørt et argument angående dette.

 

Gud skapte engelen Lucifer og ga han skaperevner.

Lucifer gjorde noe dumt og ble kastet ut av himmelriket. Men Lucifer fikk beholde skaperevnene fordi Gud ikke tar sine "nådegaver" tilbake.

 

På grunn av Gud sine prinsipper og hans evne til å stå fast ved disse har man altså ondskap i verden.

 

:w00t:

 

 

Forøvrig en ganske interessant historie, nesten litt mytologisk.

 

Endret av ikkespisgress
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Den er for lett, hvem har skap djevelen da? :innocent:

 

Jeg har hørt et argument angående dette.

 

Gud skapte engelen Lucifer og ga han skaperevner.

Lucifer gjorde noe dumt og ble kastet ut av himmelriket. Men Lucifer beholdt skaperevnene fordi Gud ikke tar sine "nådegaver" tilbake.

 

På grunn av Gud sine prinsipper og hans evne til å stå fast ved disse har man altså ondskap i verden.

 

:w00t:

Nå er vel gud allvitende så han visste at dette ville skje, ergo Gud er ond.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Hvorfor helbreder ikke Gud de som har amputert et lem, uansett hvor mye de ber selv, eller hvor mye andre kristne ber for dem?

 

Jesus sier i Matteus 17:20 "«Fordi dere har så lite tro», svarte han. «Sannelig, jeg sier dere: Om dere har tro som et sennepsfrø, kan dere si til dette fjellet: ‘Flytt deg herfra og dit!’ – og det skal flytte seg, og ingenting skal være umulig for dere.". Han lover at de som ber, skal få. Matteus 21:22: Og alt dere ber om i bønnene deres, skal dere få når dere ber med tro. Løy Jesus, eller hva er greia?

Nei, det er noe galt med troen til folk.

 

Som det står: hvis man har tro som et sennepsfrø (altså veldig lite tro, men dóg tro), så kan man flytte fjell. Jeg kan altså tro litt, men riktig, så er alt mulig. Så hvis alle andre tror "feil", kan du (som tror "riktig") be om å gro et nytt ben hvis du mister ditt, og få det? Og hvis ikke, hvorfor ikke? Hvis alt ondt er djevelens verk og utenfor Guds makt (som er altomfattende, så det skulle ikke vært mulig), hvorfor kan ikke Gud gjøre det godt igjen ved en god gjerning? Er ikke Gud god, vil han oss ikke alltid det beste? En omnipotent gud har ingen problem med å gi en person et nytt ben.

 

Det koker altså ned til Epicurus' problemstilling: “Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God?”

 

Alle kan ikke tro "feil", så noen må kunne be om at et amputert ben skal gro tilbake. Har aldri hørt om at det har skjedd, ikke i Bibelen en gang...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De av dere som er kristne, synes dere det er greit at familie og venner som ikke er religiøse eller ikke lever i pakt med bibelen skal brenne i helvete?

Det hadde jo vært bedre om de gikk inn i himmelriket, i steden for å bli værende utenfor i helvete.

Hvorfor det? :- p Hva gjør helvete så mye dårligere? Og hva gjør himmelen så mye bedre? La oss si at jeg begynner å ta til meg denne jesusfiguren til min frelser, etc. Tror på alt det tøvet som er skrevet om ham... Hvordan kan jeg ha det bra i himmelen når brodern og fadern ikke er der? Når ikke onkler eller tanter, søskenbarn på farsiden (ingen på farsiden min er kristne, mens alle på morssiden er det) Ingen av dem kommer jo til himmelen... Bare morsiden av min familie kommer til himmelen om denne dumme religionen er sann og jeg er dum nok til å tro på den etter så mye lesning og en så god forståelse av verden, som jeg en gang har fått gjennom andre...

 

Himmel og helvete: Jeg ser ikke forskjell....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvorfor dreper gud hvert 5 foster?

 

Spontanaborter

 

Klarer han kun å skape levedyktige mennesker ved hvert 5 forsøk?

Vil han bare markere seg?

Hvorfor drepe akkurat disse? Hadde de blitt missfostre?

Hva med dem som kun lever et par dager etter fødselen, hvorfor dreper han ikke dem tidligere?

 

Mange spørsmål.....

Alt det onde som skjer er det djevelen som står bak.

Men gud lar ham gjøre det.

Gud skapte ham

Gud visste at han ville gjøre dette

 

:no:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

For å svare banalt: Vitskapen har lett for å svare på spørsmål som begynner med "korleis", dvs det reint deskriptive som er empirisk målbart.

Så langt stemmer det....

 

 

 

Så kommer:

Kristendom gir svar på dei djupare "kvifor"-spørsmåla, dvs at universets eksistens vert plassert i ein teleologisk samanheng. Her har dagens vitskap få gode svar.

Dette er jo bullshit fra ende til annen, da alle gjettninger er like gode "svar" som de kristne "svarene" på dypere spørsmål gir...Altså ingen svar i det hele tatt, kun en rekke med ubeviste påstander som HEAL, minst av alle, klarer å stadfeste hva påstandene gir svar på... For hvis bibelens vissvass gir deg svar så må du jammen være grunn...

 

Dette er påstander og lite annet HEAL, men igjen kommer den religiøse uærligheten så til de grader til syne... Igjen flesker dere til med vissvass dere overhodet ikke evner å forsvare...

 

Vet du hva det verste jeg vet med meg religiøse mennesker er? Dere ufattelige uærlighet!!! Dere ploklamerer, konkluderer og påstår og evner ikke engang å forstå at dere faktisk ikke har mer grunnlag for den guden dere tror på enn Donald Duck og Co har bevis for at de lever i Andeby... Men av grunner jeg ikke forstår enda ser det ikke ut til at dere selv fatter hvor utrolig uærlige dere faktisk er der dere ploklamerer, konkluderer og påstår uten å ha annet å støtte dere på enn ren fantasi og føleri... For å si det personlig, hadde jeg vært like uærlig hadde jeg blitt kvalm av meg selv!!!

 

Det er min ærlige mening om ALLE religiøse, de er hyklere, løgnere og uærlige så og si samtlige av dere der dere konkluderer med vissvass som du selv har skrevt over her, for hva annet enn påstander har du?

 

Jeg utfordrer herved HEAL til å komme med et bitte lite bevis for hans påstand om at kristendom gir svar på de "dypere" spørsmålene i livet. Tar du utfordringen?

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Det står faktisk også i Bibelen at når anti-krist kommer så vil han handle i god tro. Og mene at han gjør noe riktig, "for the greater good" såsi. Hva om det faktisk er dere Kristne som er onde? Så langt er det lite som tyder på at JEG er ond, bare fordi jeg ikke er Kristen. Det var religion som kjørte to fly inn i twin towers, ikke atheisme.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det står faktisk også i Bibelen at når anti-krist kommer så vil han handle i god tro. Og mene at han gjør noe riktig, "for the greater good" såsi. Hva om det faktisk er dere Kristne som er onde? Så langt er det lite som tyder på at JEG er ond, bare fordi jeg ikke er Kristen. Det var religion som kjørte to fly inn i twin towers, ikke atheisme.

hvor i bibelen står det det, at han vil handle i god tro?

Lenke til kommentar

Er akkurat dette som er litt av poenget faktisk, man tolker bibelen som man selv ønsker, dermed mister det sin opprinnelig mening. Hva enn det måtte være. Har ikke lest nøyaktig dette selv da jeg ikke ser poenget i å lese Bibelen. Men de som har vært på døra mi av Jehovas vitner osv var de som sa det og hvor jeg fikk den informasjonen fra. Så hvorvidt det de sa stemmer aner jeg ikke. Men man tolker det jo som man vil.

Lenke til kommentar

Religion er basert på blant annet to tingn: En måte å få svar på det som "ikke kan" besvares, og for å ha kontroll må massene. Om man våkner opp og ser rundt seg, ser man at det er klare bevis på evolusjons teorien. Men allikevel prøver de kristne å få folk til å tro at jorden er tusen år gammel.Og de eventyrene som står i bibelen om Noa som bygde en ark og tok alle dyreraser i hele verden med seg i en båt. Og han som bodde inne i magen på en hval....com on! Tenk litt.

 

Det verste er at religion skaper så mange konflikter rund om i verden. Nesten alle kriger er pga. religion.

 

Ikke la dere bli hjerne vasket av religion. Tenk fritt. Ikke gjør handlinger etter hva en eventyr forfatter skrev for flere 1000 år siden. Det er mange som tror på religion fordi de er usikre og vill ha noe å støtte seg på, de er redd for døden og hva som skjer etter. Da velger de religion, for da er de "sikret" en plass i himmelen. Jeg ser på at og ikke trenge å tro på en religion er luksuriøst. Det er å være psykisk sterk. Det er å ha selv tillitt. Og ikke å trenge en gud å støtte deg på.

 

Tro er og ikke å tenke selv, det er ikke noe å skryte av. De som er ledere i religiøse sekter er slave holdere og holder menneskeheten som slaver før fantasi og tull, som har gjort så mye galskap og ødeleggelse. Religion er farlig, fordi det tillater mennesker som ikke har alle svarene til å tro de har det.

 

Vist du sier at du vet...du bare vet hva som skjer etter døden! Da lover jeg deg, du vet ikke. Hvordan kan jeg være så sikker på det? Fordi jeg vet ikke. Og du har ikke mentale krefter som jeg ikke har.

 

Dette er hvorfor anti religiøse mennesker, må slutte deres taushet og komme ut a skapet. Og de som bare ser på seg selv som litt religiøs, trenger bare å se seg i speilet og innse at den tryggheten religion gir dem, kommer egentlig med en fryktelig pris.

 

Vist du var med i en politisk eller sosial gruppe som var knyttet til like mye massakrer, homofobi, intoleranse, vold og uvitenhet som religion, hadde du sluttet i ren protest.

 

Vi lever i 21. århundre. Voks opp.

KM

Endret av kmatis
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...