Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Må drikke for å få sove!


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I fordoms tid drack man mjöd och öl dagligen. Det är ett nymodigt fenomen det här med "alkolism". Man kan leva ett fullgott liv och ändå dricka var dag. Dock blir det dyrt, och är dessutom onyttigt.

 

 

Trådstarate här. Eftersom jag kan svenska så väljar jag att svara dig på samma språk. Men jag tvivlar på att man kan leva ett fullgott liv med hög alkoholkonsumtion. Jag klarar inte av det, och jag känner ett antal personer som har sjunkit ganska djupt ner i träsket, dom lever inte fullgoda liv, snarare liv i total misär. Och hur blir det då för personer som jobbar? Dom kan absolut inte leva ett fullgott alkoholiserat liv, det funkar inte i längden om man har ett jobb att gå till. Jag fick "sparken" från gymnasiet och en av anledningarna var nämligen alkoholmissbruk. Och vikingarna levde på en helt annan tid än vad vi gör nu, vi är i år 2011.

 

Hilsen trådstarter.

 

Postet av anonym: 3476dee02b4474267ac1a0284ec85688

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kanskje du skal snakke med din far om det?

 

Det er som nevnt over viktig å kunne sette egne grenser. Jeg vil tro at det kan være lurt å forsøke å gå en lengre tid uten alkohol for å finne ut av hvilket nivå avhengigheten din er på.

 

Om man er avhengig eller ikke har lite med hvor lenge man klarer å gå uten alkhol. Man kan være avhengig selv om man klarer seg uten alkohol i en uke. Man kan også være uavhengig selv om man drikker alkohol hver dag.

Endret av ryback
  • Liker 1
Lenke til kommentar

I fordoms tid drack man mjöd och öl dagligen. Det är ett nymodigt fenomen det här med "alkolism". Man kan leva ett fullgott liv och ändå dricka var dag. Dock blir det dyrt, och är dessutom onyttigt.

 

Då drack man låg prosent til mat eller nångång under arbetet. Det var i perioder så att bryggad dricka var renare än vattnet. Dock så drack man inte för att bli full eller berusad så som trådstartare gör.

Lenke til kommentar

Hender jeg toucer boti det samme problemet selv. Tar et glass på kvelden for å kose meg/sove lettere, og et glass blir fort mer, når det første glasset allerede er tatt. Ofte for mange glass, og jeg sover lenger enn jeg skal/er redusert dagen derpå. Jeg har dog aldri noe behov for å drikke, men hender jeg tar et glass for kosens skyld, om jeg har det tilgjengelig. Da kan det fort bli en del glass for mye.

 

Jeg tror det er ganske normalt for mange, at når de først har tatt seg et glass så har de lyst på mer. Det som ikke er normalt, og direkte urovekkende er at du trenger flere glass bare for å roe deg.

 

Det, det er tegn på at du bør kutte ut helt en periode, og klarer du ikke det bør du oppsøke profesjonell hjelp.

 

:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette har også jeg fått merke noen ganger. 21år.

 

Dette gjelder da sæærlig etter storby-turer, feks da jeg var i Tsjekkia på øl-tur..

Etter en uke hjemme uten drikke, hadde jeg fortsatt veldig lyst på pils, slet med å sove og ristet litt.

 

Det er fail as.

 

"Godt" å høre at jeg ikke er alene da. Hvordan kom du deg ut av situasjonen, og er alt som før nå?

 

Hilsen Trådstarter

 

Postet av anonym: 3476dee02b4474267ac1a0284ec85688

 

 

Nå er alkoholisme bevist gjennom forskning veldig relatert til genetikk / Arv. Ingen i min slekt/familie er alkoholikere, så kjente vel egentlig ikke dette som noe verre enn suget etter en sjokolade et par dager. Vel og merke med litt fysiske forandringer som risting og skjelving.

 

Avholdenhet er vel stikkordet. Ta deg en uke eller to uten alkohol, så er det bare goodie =)

Lenke til kommentar

Trådstarter. Har opplevd en positivt utvikling nå, jeg rister ikke lengre når jeg er edru. Det der med "risting" kommer og går, men nå har jeg ikke ristet siden jeg startet tråden. Og de siste 3 dagene har jeg ikke drukket like mye :) Men sannsynlig mer enn hva som er sunt.

 

Hilsen trådstarter

 

Postet av anonym: 3476dee02b4474267ac1a0284ec85688

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...