Gå til innhold

Herrefrisør, Trondheim. Anbefalinger?


Anbefalte innlegg

Nå er det på tide at jeg finner meg en frisør som kan gi håret mitt form. Har mildt sagt frisørskrekk fordi jeg har alltid den tanken om at de ikke forstår hvordan de kan klippe meg med tanke på hårtypen min. (har skikkelig fall som jeg retter vekk)

Men nå har det gått for lang tid og håret mitt har bare vokst til at jeg ser nærmest latterlig ut. Vanskelig å gjøre noe med håret da det er lik lengde overalt.

 

Så til saken. Jeg må finne meg en frisør som er varmt anbefalt av andre, da det jeg ser når jeg går forbi frisører er en fasade med noe folk inni... lite å gå ut ifra der og vil helst ikke erfare selv hvor sugen han/henne er til å klippe/style.

Jeg tenker på å gå for en klipp der jeg har lengden på håret på toppen slik at jeg kan ha det som en "sleik" bak. Noe kortere på sidene og bak. Kan vel sammenlignes med 50-talls klipp på ett vis.

 

Verdsetter allle anbefalinger / erfaringer sterkt!

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
Videoannonse
Annonse

Ikke gå til John på Stiluett (Rosendal). Han lever i sin egen verden hvor han ikke tar hensyn til hvordan håret ditt er / oppfører seg, han hører ikke etter på hva du sier du vil ha, og han har ikke peiling på hva resultatet skal bli. Tok hele 3 klipp hos han for å se om det ble bedre, noe det ikke ble.

 

Bedre hell på Mozart frisør i munkegata. Husker ikke navnet på hun jeg bruker i farta, men er ei ung ei. Uansett, så ble resultatet bedre enn forventet.

Lenke til kommentar

Jeg vil på det sterkeste anbefalle Kenneth Solbakken på Blow Hairdressing i nordregt. Utrolig flink og hyggelig frisør skal du lete lenge etter. Har gått til han nå i snart to år og blir alltid fornøyd.

Han har jobbet på de beste frisørsalongene i USA, og stylet mange norske kjendiser, vunnet blant annet årets frisør i Norge, så han vet absolutt hva han holder på med.

 

Sjekk ut blowhairdressing.no

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...