Gå til innhold

Utøya-far politianmelder «Call of Duty»


akselme

Anbefalte innlegg

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10023341

 

Synes dette blir for latterlig. Man kan ikke forvente at film og spill industrien skal gjøre om historie og fremtid for noe som preger deg. Vi har filmer og spill med scener fra utrolige tragiske dødsfall og lignende hendelser fra før av, så hvorfor skal ''vi'' som faren sier, forvente at vi får sympati og rettigheter til å fjerne og gjøre om ting de har lagd? Synes det blir egoistisk å si ''nei, dette er sterkt for meg, fjern det!'' når det er tusenvis av lignende saker vi ikke bryr oss om, som heller ikke får noe sympati eller rettigheter. Det som skjer i spillet her er jo ikke sammenlignbart med Utøya heller, dette er voksne mennesker på en flyplass som dør.

 

Før Utøya hørte vi absolutt ingen klager på noe av dette fra vår side. Nå, etter det som har skjedd, er det en ''selvfølge'' at dette er galt og absolutt bør stoppes. Blir litt oppgitt over hvor egoistiske enkelte nordmenn er når det kommer til sånt. ''Skjer det ikke her er det samme faen. Har det noe med meg å gjøre skal jeg faen meg ha sympati''.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

- Det jeg ønsker er å bruke lovverket til å regulere samfunnsfiendtlig aktivitet. Vi må stille spørsmålstegn om det gagner samfunnet å bruke vold som underholdning, sier han.

...og da forsvant det meste av film, en god del musikk for ikke å snakke om teateroppsetningen av Ibsens Gjengangere som går på DNS nå om dagen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...