abss Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Er det noen frivillige som kunne tenke seg å hjelpe meg med å lage en fremgangsmåte på denne brød-oppskriften? Jeg finner bare oppskriften, og jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fram Speltbrød med gulrot: 4,5 dl vann 2 ss mager kesam 1,5 ts salt 1 ts sukker 2 dl revet gulrot 5 dl fint speltmel 4 dl fiberbakst, regal 2,5 ts tørrgjær Tusen takk på forhånd Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 bland det tørre bland det våte og miks det sakte inn. lag en deig. revet ost skal tydeligvis sprinkles på til sist, etter brødet nesten er fullstekt. Lenke til kommentar
abss Skrevet 29. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 29. oktober 2011 Tusen takk for svar, burde egentlig skjønt såpass, men måtte være på den sikre siden bland det tørre bland det våte og miks det sakte inn. lag en deig. revet ost skal tydeligvis sprinkles på til sist, etter brødet nesten er fullstekt. Tusen takk for svar, burde egentlig skjønt såpass, men måtte være på den sikre siden Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 jeg lurer på hva godt 2ss mager kesam gjør for seg i brødet? Lenke til kommentar
abss Skrevet 29. oktober 2011 Forfatter Del Skrevet 29. oktober 2011 jeg lurer på hva godt 2ss mager kesam gjør for seg i brødet? Nei det kan vi lure på, dette er ikke min oppskrift, fant den på et forum. Tror brødet i seg selv skal være kalorifattig. Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Hehehe. Så fint! Står stor respekt av folk som velger å bake selv. Elsker hjemmebakt best. Lenke til kommentar
Romis Skrevet 30. oktober 2011 Del Skrevet 30. oktober 2011 jeg lurer på hva godt 2ss mager kesam gjør for seg i brødet? Det eneste jeg kan tenke meg er en søtlig smak, eller kanskje ''det lille ekstra'' i brødet som får folk til å si: '' Åh! Hva er den smaken der? Jeg kan ikke sette fingeren min på det! '' eller lignende. Men jo, snodig tillegg til en brødoppskrift. Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 30. oktober 2011 Del Skrevet 30. oktober 2011 bland det tørre bland det våte og miks det sakte inn. lag en deig. revet ost skal tydeligvis sprinkles på til sist, etter brødet nesten er fullstekt. Ost? Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 30. oktober 2011 Del Skrevet 30. oktober 2011 Ja, får ofte den feelingen av kebaben på hjørnet.. kan det være mager kesam i denne også? 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå