Gå til innhold

Kåpa jeg bare måå ha!


Anbefalte innlegg

Jeg var i Ungarn for å besøke kjæresten min, og der hadde de den flotteste kåpa! men dessverre ikke min størrelse :(

Jeg skrev opp navnet på butikken (Orsay) og tenkte at jeg skulle bestille den på nett.. Jeg har funnet kåpa på hjemmesiden dems! Meen, når jeg skal velge land da jeg vil registrere meg, så kommer kun Tyskland, Frankrike, Østerrike og Sveits opp...:( er det noen som kan hjelpe meg? Er det noen som helst håp for kåpa? :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Slik jeg ser det er det tre muligheter å gjøre dette på.

 

Siden kjæresten din bor i Ungarn og de ikke sender dit, kan du likevel ringe butikken og høre om de kan bestille den inn. Da kan han gå innom og plukke den med seg, og sende den som gave i posten -- da slipper du toll og moms, så lenge verdien er under 1000 NOK.

 

Kikket kjapt på Orsay sine nettsider, og det ser ut som det er en stor kjede. Da er det gjerne vanskelig å få de til å gå med på å sende den i posten til andre land, mens små butikker ofte er mer villige til å gjøre dette.

Allikevel kan du prøve å ringe butikken, og høre om de kan sende den til deg -- kryss fingrene for at det går greit. Da må du jo betale toll og moms ved import, men du får trukket fra den Ungarske momsen, men dette må du klarere med butikken på forhånd.

 

Det siste alternativet, slik jeg ser det, er at du viser oss hvilken jakke det er, og så kan sikkert noen komme med tilsvarende jakker fra butikker som holder til i Norge innenfor dine budsjettrammer. Det jeg så virket veldig generisk, så det kan godt hende at du kan finne noe lignende her i Norge også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...